TMS Ringsted godt fra start i 1. division

Håndboldens 1. division er igen kommet igang. I sæsonopgøret tog TMS Ringsted imod Odder.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der var lagt op til en god kamp, når TMS Ringsted skulle forsøge at få en god start på håndboldens 1. division. Modstanderne hed i dag Odder Håndbold.

Det var dog klart hjemmeholdet, der kom bedst fra start. Allerede efter tre minutter havde TMS Ringsted bragt sig foran med tre mål.

Odder Håndbold blev ved med at presse på og fik flere gange reduceret, så midtsjællænderne kun var foran med en enkelt. Det var dog ikke nok til, at Odder Håndbold for alvor kom tilbage. TMS Ringsted trak fra og gik til pause med en føring på 17-13.

I anden halvleg fortsatte hjemmeholdet de samme takter. Føringen blev udbygget, og samlet hev de en sejr hjem på 34-28.