Tjekket din kupon? Lotto-millionær gemmer sig på Lolland

Lørdag vandt en heldig Lotto-spiller seks millioner kroner på en kupon købt i Kettinge. Vinderen har endnu ikke meldt sig.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Der er råd til at holde jul under varmere himmelstrøg for en Lotto-vinder, der lørdag vandt førstepræmien på seks millioner kroner.

Hvis vinderen altså nogensinde melder sig, selvfølgelig.

Kuponen blev købt hos Dagli’ Brugsen i Kettinge, men den nyslåede Lotto-millionær har endnu ikke indløst sin gevinst, oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

Gevinsten på Lolland er endnu et nummer i rækken af milliongevinster vundet på Lolland-Falster den seneste tid. Blandt andet vandt en spiller i Nykøbing Falster i slutningen af oktober en million kroner.

ET UDPLUK AF VINDERNE FRA LOLLAND-FALSTER

  • I slutningen af juli rammer en spiller fra Guldborgsund Kommune syv rigtige på sin kupon og vinder tre millioner kroner.
  • En måned senere vandt to venner fra Nykøbing Falster seks millioner kroner. De spillede sammen hver uge og delte gevinsten mellem sig.
  • En familie i Guldborgsund var heldige i midten af september. De vandt nemlig 5,5 millioner kroner og måtte tjekke kuponen flere gange, før de turde tro på, at det var sandt.
  • I slutningen af september købte en Lotto-spiller en kupon i Nysted på Lolland. Den viste sig at have seks rigtige og gav en gevinst på fem millioner kroner. 
  • I oktober vinder en spiller i Nykøbing Falster en million kroner på den ugentlige ekstratrækning.

 


Nyhedsoverblik