Tip til weekenden: Oplevelser og kultur for hele familien

​Der er masser af lys midt i vintermørket med arrangementer i hele regionen. Vi har været i Guiden og giver her fem bud på oplevelser i weekenden.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Opera i verdensklasse, når forestillingen Svanesøen spiller i Ringsted

Svanesøen
Svanesøen Foto: opført af Den Russiske Nationalballet, Moskva

Historien om den fortryllede svaneprinsesse, som kun ved ægte kærlighed kan udfries fra en ond trolddom, er kendt verden over. Det samme er Den Russiske Nationalballet, der præsenterer klassikeren Svanesøen. Operaen er Tjajkovskijs musik tilsat dans og eventyr. Oplev Svanesøen i Ringsted Kongrescenter fredag aften kl. 19.30.

Læs mere her

 

1-2-3-nU på Næstved Bibliotek fredag og lørdag

1-2-3-nU på Næstved Bibliotek
1-2-3-nU på Næstved Bibliotek

Tag med teatret Arthotel på en musikalsk og sanselig rejse ud i den virkelige verden. 1-2-3-nU er teater for de mindste. Forestillingen inddrager publikum og har særligt fokus på musik og bevægelse. 1-2-3-nU spiller på Næstved Bibliotek fredag kl. 15.30 og lørdag kl. 10.30.

Læs mere her

 

Kom til åbent hus på sygehuset

Åbent hus på Nykøbing Falster Sygehus
Åbent hus på Nykøbing Falster Sygehus Foto: Jacob Vind / Region Sjælland

Nykøbing Falster Sygehus inviterer indenfor på lørdag kl. 10-14. Her kan du se hvad der sker ved en blodprop, besøge en sansefødestue, få målt kolesterol og lungefunktion og meget andet. Endvidere kan børnene møde hospitalsklovnen,  og forældrene kan høre mere om Lolland-Falster Undersøgelsen. Arrangementet er gratis.

Læs mere her

 

Trilleband giver koncert på Lykkebjerg

Trille band på Lykkebjerg
Trille band på Lykkebjerg Foto: Mette Marckmann, forsanger

Det er det originale Trille band, der sammen med forsanger Mette Marckmann, står bag lørdagens koncert. Bandet genopliver klassikere som Hej Søster, Min Lille Sol, Et Lille Lys i Mørket og mange flere. Det er på lørdag kl. 20.30 på Lykkebjerg ved Ruds Vedby. Der er mulighed for at deltage i buffet inden koncerten.  

Læs mere her

 

Næstved Byorkester giver Nytårskoncert

Nytårskoncert med Næstved Byorkester
Nytårskoncert med Næstved Byorkester

Der er musik for fuld udblæsning på Grønnegades Kaserne søndag eftermiddag. Her går Næstved Byorkester på scenen med deres version af en orkester-nytårskoncert. Med på scenen er Kristjan Berger som dirigent og Andreas Birk på violin. Det hele backes op af musicalgruppen Sceptor. Orkestrets 60 medlemmer spiller for hele familien kl. 14.

Læs mere her

 

I Guiden finder du flere oplevelser i nærheden af dig


Nyhedsoverblik