Tip til weekenden: Kultur til alle aldre

Guiden har udvalgt fem kulturtilbud til weekenden. Nogle er mest for børn, andre mest for voksne. Men fælles for dem er, at alle er velkomne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Kulturweekend i Korsør

Kulturweekend i Korsør
Kulturweekend i Korsør Foto: Den Kongelige Ballet

Fredag og lørdag er der kulturweekend i Korsør. Fredag aften gæster Den Kongelige Ballet byen. Balletten danses under åben himmel i  Byparken, og der er gratis adgang. Lørdag er der blandt andet bromarked i Tegleværksparken, og arrangementer i lystbådehavnen i anledning af den nationale ”Havnens Dag”.

Læs mere her

 

Børnefestival i Ringsted

Festival for børn i Ringsted
Festival for børn i Ringsted

Kendte navne besøger på lørdag Ringsted Børnefestival. Mød blandt andre Sigurd Barrett, Adam og Noah, Kalle fra Ramasjang og Anne Spejlæg. Eller Sebastian Klein med musikshowet ”Styr på dyr”. Festivalen henvender sig til børn fra 3-12 år og deres forældre. Der er gratis adgang til festivalen og de fleste aktiviteter på pladsen.

Læs mere her

 

Operagalla på Rønnebæksholm ved Næstved

Opera på Rønnebæksholm
Opera på Rønnebæksholm

Anderledes toner skal lyde fra Rønnebæksholm Kunstmuseum, hvor der på søndag er operagalla. Ensemble Storstrøm leverer musikken. Med sig har de to solister. Det er sopranen Signe Asmussen og barytonen Jens Søndergaard, der synger arier fra opera-repertoiret. Koncerten begynder kl. 15.

Læs mere her

 

Poesi i Finn Ottes Have i Stubbekøbing

Poesi og haiku i Stubbekøbing
Poesi og haiku i Stubbekøbing Foto: Finn Otte Møller

Poetiske toner skal også lyde fra Finn Ottes Have i Stubbekøbing. Havevandring, digte og haiku fylder haven på Stangerupgade 1 i Stubbekøbing på søndag. Tre digtere fortæller og læser op. Finn Ottes malerier kan ses i havegalleriet. Arrangementet begynder med havevandring kl. 12.

Læs mere her

 

Sange i sommernatten i Akademihaven i Sorø

Fællessang i Akademihaven i Sorø
Fællessang i Akademihaven i Sorø

Akademihaven i Sorø danner på søndag rammen om en friluftskoncert. På programmet er fællessang med sange fra ind- og udland. Nyd også stemmerne fra De Glade Sangsvaner, når de synger med deres musikalske venner. Husk tæpper, picnickurv og varmt tøj. Arrangementet er gratis og begynder kl. 17.30, hvor borgmester Gert Jørgensen byder velkommen.

Læs mere her
 

Find flere arrangementer på Guiden


Nyhedsoverblik