Tip til weekenden: Foråret byder på udendørs-arrangementer

Guiden er kalenderen, hvor du finder oplevelser i nærheden af dig. Vi har udvalgt fem arrangementer, der passer til den kommende weekends lune vejr.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

 

 

Lions kræmmermarked i Ringsted 

Lions Ringsted holder loppemarked på lørdag
Lions Ringsted holder loppemarked på lørdag

Lions Ringsted er klar med en række kræmmermarkeder i 2017. Første gang er på lørdag og markedet åbner klokken 8.00, hvor der kan købes drikkevarer og lidt spiseligt. De indsamlede midler går ubeskåret til Lions humanitære arbejde. Du finder kræmmermarkedet på den gamle dyrskueplads ved Anlægsvej i Ringsted.

Læs mere her

 

Tag med på historisk tur i Holmegård Mose 

Historisk tur i Holmegård Mose
Historisk tur i Holmegård Mose Foto: Museum Sydøstdanmark

På lørdag inviterer Museum Sydøstdanmark på en gåtur igennem 2,5 millioner års kulturhistorie i Holmegård Mose. Turen begynder på p-pladsen ved Holmegård Glasværk klokken 14.00. Kulturarvschef Kristoffer Buck Pedersen fortæller om museets udgravninger og om planerne for det kommende museum. Det koster 100 kroner at deltage.

Læs mere her

 

MC-træf i Svebølle 

MC-træf i Svebølle på lørdag
MC-træf i Svebølle på lørdag

April betyder, at motorcykel-sæsonen står for døren. Det markeres med MC-træf i Svebølle på lørdag. Turen begynder med kaffe og rundstykker på Torvet ved Svebølle Centret klokken 11.00. Herefter køres der cirka 70 kilometer, hvor turen slutter ved Bregninge Grill klokken 12.30. Træffet er for alle med både små og store, nye og gamle motorcykler.

Læs mere her

 

Loppemarked på Vordingborg Genbrugsstation 

Loppemarked i Vordingborg
Loppemarked i Vordingborg Foto: AffaldPlus

PlusMarked er åbent lørdag, søndag og mandag klokken 10-16. AffaldPlus er arrangør og varerne er indsamlet på deres genbrugspladser. Det er gratis at deltage, og der er nye varer hver dag. Du finder PlusMarked på Vordingborg Genbrugsplads i Ørslev. Der afholdes også PlusMarked i Slagelse lørdag og søndag.

Læs mere her

 

Danmarkshistorien fortælles i Halskov Vænge ved Horbelev 

Danmarkshistorie i Halskov Vænge på søndag
Danmarkshistorie i Halskov Vænge på søndag

Søndag er der mulighed for at høre om Halskov Vænges mange dysser og gravhøje fra stenalderen. En arkæolog fra Museum Lolland Falster en formidler fra Naturstyrelsen og et ny-produceret hørespil danner tilsammen rammen om dagens fortælling. Arrangementet er en del af projekt ”Stedet Fortæller”, og er det første af i alt 12 begivenheder. Det er gratis at deltage. Turen begynder på Halskovvej 1 klokken 15.00 og slutter klokken 17.00, med en snack og vildtkød steget over bål.

Læs mere her
 

I Guiden finder du flere oplevelser i nærheden af dig

 

 

 

 


Nyhedsoverblik