Tiltalt for at dræbe ekskone: Jeg blev truet med pistol

Manden, der blev idømt 12 års fængsel for at dræbe sin ekskone ved Sneslev Kirke, kommer nu med en ny forklaring på, hvorfor han var på stedet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

I denne uge begyndte ankesagen i graver-drabet ved Sneslev kirke, hvor en 68-årig mand er dømt for at dræbe sin ekskone, der var graver ved kirken. I Østre Landsret giver den tiltalte en ny forklaring på, hvorfor han var på stedet ved gerningstidspunktet. Det skriver Dagbladet.

Mandens nye forklaring er, at han blev truet og bortført af en mand iklædt en elefanthue, der tog mandens telefon. Derefter blev han efter sigende iklædt en maske, så han hverken kunne se eller høre noget. Efter at have været blevet kørt rundt i sin bil i et ukendt tidsrum, blev manden sat af med både sin bil og sin mobiltelefon et sted på Møn.  

Manden, der er i byretten blev idømt 12 års fængsel, fortæller ifølge avisen, at han først kommer med de nye oplysninger, fordi han har været hunderæd.

Mobiltelefonen fældede manden

I byretten var en af de fældende beviser mod manden, at hans mobil kunne spores til at have været i nærheden af graverboligen ved Sneslev Kirke på samme tidspunkt, hvor den kvindelige graver – mandens ekskone – blev dræbt. 

Dengang forklarede manden, at han i perioder har haft blackouts. Derfor kunne han ikke redegøre for, hvad han havde lavet i timerne op til drabet og på selve gerningstidspunktet.

Den 40-årige graver blev fundet død på gulvet i hendes graverkontor ved Sneslev kirke fredag den 30. december 2015. Hun var dræbt af et knivstik i halsen. 


Nyhedsoverblik