Tilbudsfest i Ringsted Outlet: - Parkeringspladsen har været propfyldt siden i morges

Der er run på i Ringsted Outlet på årets største handelsdag, hvor flere varer er sat ned i dagens anledning. Også Haribo slår dørene op til ny butik.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Dankortene gløder i dag på Danmarks største shoppedag. Også i Ringsted Outlet er kasseapparaterne på overarbejde fra klokken 07.00 i morges til klokken 23.00 i aften.

- Vi har haft en rigtig god start indtil videre. Vi har haft en fuld parkeringsplads stort set siden, vi åbnede i morges, siger Jeanette Jussing Andal, der er centermanager ved Ringsted Outlet.

Det er en vigtig dag for Ringsted Outlet, selvom centermanageren indrømmer, at det ikke er den dag, de tjener mest.

- Black Friday er den største handelsdag på året. Jeg tror, folk synes, det er en god måde at starte julehandlen og få nogle gode rabatter og hygge sig samtidig, siger Jeanette Jussing Andal.

quote Det er dejligt med nogle gode besparelser, når man skal købe mange julegaver

Anja Lindhardt, kunde i Ringsted Outlet

Kunder kommer langvejs fra

Mange af de mænd, der er i dag er at spotte i Ringsted i dag er ledsaget af en kvinde, og ellers er der flere kvinder, der har bevæget sig ud på venindetur i dagens anledning.

- Man bliver overrasket over, hvor meget man i virkeligheden sparer. Det er dejligt med nogle gode besparelser, når man skal købe mange julegaver, siger Amanda Scwarz, der i dag er på shoppetur med Patricia Nielsen. De er kørt til Ringsted Outlet fra Faxe.

- Når man skal handle julegaver og have mange forskellige gaver, så rammer man lidt bredere ved at tage et større sted hen, hvor alt er samlet, siger Patricia Nielsen.

Anja Lindhardt og Judi Dolling er kommet til Ringsted Outlet i hele vejen fra Fredericia for at købe julegaver i dag.

- Vi er på vores årlige Københavnertur. Vi skal over og besøge min moster på bryggen, og så skal vi selvfølgelig forbi Ringsted. Der er nogle gode tilbud, og vi skal købe julegaver. Vi har fået 30 procent og 20 procent på outletten, så der er mange penge at spare, siger Anja Lindhardt.

Black Friday er vigtig markedsføring op til jul

Selv om det ikke er dagen, hvor Ringsted Outlet tjener flest penge, er dagen alligevel rigtig vigtig for mange butikker og shoppingcentre.

quote Bymidterne har fordele ved, at de er enormt autentiske og nærværende og har gode relationer til deres kunde

Jeanette Jussing Andal, centermanager ved Ringsted Outlet

- For os er Black Friday en supervigtig markedsføring op til julen, for det er de færreste, der får købt alle deres julegaver i dag. Men om 14 dage, når de begynder at tænke på gaven til moster Anne, kan de huske, at de har set den her kande i en isenkræmmer. Derfor har vi som fysiske butikker en fordel i, at vi kan få folk præsenteret for, hvad der er på hylderne, siger Jeanette Jussing Andal.

Black Friday tilbud
Læs også
Lokalt forbrugersite spår Black Friday til at nå nye højder: - Det er blevet mere vildt
Black Friday tilbud
Læs også
Lokalt forbrugersite spår Black Friday til at nå nye højder: - Det er blevet mere vildt

Rigtig mange kunder landet over har også valgt at handle online i dag. Derfor er de fysiske butikker også nødt til at trække på noget andet, mener centermanageren.

- Du kan få alt i dag hjemme fra din sofa, så hvis du skal have fat i kunderne, er du nødt til at tilbyde dem noget andet. Du er nødt til at give dem en oplevelse og skabe en personlig relation, som man ikke kan få online, siger Jeanette Jussing Andal.

Artiklen fortsætter under billedet.

 
 

De små byer kan skabe nærvær og personlige relationer

Netop i forhold til den personlige relation, har de mindre byer et forspring, hvis de spiller deres kort rigtigt, mener centermanageren.

- Bymidterne har fordele ved, at de er enormt autentiske og nærværende og har gode relationer til deres kunder, siger hun. De store shoppingcentre, outlets og butikskæder kører ofte med store besparelser. Men i kapløbet om forbrugernes opmærksomhed, har de små byer en fordel, mener manageren fra Ringsted Outlet.

Her kan man nemlig skabe en personlig relation, som de store shoppingcenter og butikskæder har sværere ved.

- Jeg mener, de små byer har en kæmpe fordel i forhold til det, for de har netop den her autencitet. Hele den her bølge med, at vi gerne vil se mindre forbrug og have mere genbrug, der har bymidterne et virkeligt stærkt potentiale for at få fat i folk og skabe det nærvær, der skal til, siger Jeanette Jussing Andal.

Store shoppingcentre har bedre åbningstider og kampagner

Der er dog ét væsentligt punkt, hvor de mindre byer fejler fatalt i forhold til at imødekomme forbrugernes behov og handlemønstre.

- Hvis de forstod at indstille sig og imødekomme den udfordring op om, hvornår folk shopper. Det er typisk i weekendåbningstiderne, at vi ser, at de små byer typisk lukker klokken 13.00. Men hvis jeg kigger på et center som vores, så kommer vores kunder klokken 13.00 og kører hjem søndag aften. Så det vil sige, at hele den her weekendhandel, hvor folk har fri og tid til at shoppe, der er der tomt i bymidterne.

quote Det shoppingcentrene typisk kan er fælles markedsføring, lange åbningstider, koordinerede kampagner, hvor man kan komme længere ud

Jeanette Jussing Andal, centermanager ved Ringsted Outlet

7924eafc-2ede-45a6-b351-59c66df1bc41.jpg
Læs også
Vær på vagt: 15.000 falske netbutikker lokker med tilbud på Black Friday
7924eafc-2ede-45a6-b351-59c66df1bc41.jpg
Læs også
Vær på vagt: 15.000 falske netbutikker lokker med tilbud på Black Friday

Ved Ringsted Outlet har parkeringspladsen været propfyldt, siden de åbnede klokken 07.00 i morges. Flere andre store storcentre kører også med store besparelser i dag for at tiltrække kunder fra nær og fjern.

- Nu er vi jo lidt specielle i forhold til en sammenligning med et almindeligt shoppingcenter, for vi har den har samling af brandstores, som er unik, og som man ikke ser andre steder. Det shoppingcentrene typisk kan er fælles markedsføring, lange åbningstider, koordinerede kampagner, hvor man kan komme længere ud, siger centermanageren.

Danmarks største Haribo-butik åbner i dag

Det er muligt, at Ringsted Outlet i dag også har et andet trækplaster end Black Friday. For Danmarks største Haribo-butik slår også dørene op i dag med en ny butik på 106 kvadratmeter med kendte klassikere på hylderne.

Artiklen fortsætter under billedet.

Sådan ser Danmarks største Hairbo-butik ud, der i dag åbner i Ringsted Outlet.
Sådan ser Danmarks største Hairbo-butik ud, der i dag åbner i Ringsted Outlet.

I butikken vil kunderne også kunne købe Haribo-slik i helt nye størrelser, som er lette at dele. Samtidig vil der blive solgt særligt merchandise til glæde for de mange fans af Haribos kendte klassikere.

- Selvom konceptet er nyt i Danmark, så er Haribo-butikkerne populære over hele Europa. Eksempelvis har vi 15 butikker i Frankrig med et spændende mix af slik og en god præsentation af vores sortiment, siger Jannich Dibbern, der er Country Manager for Haribo.

Den familieejet slikvirksomhed har længe haft et ønske om at udvide konceptet og åbne en butik i Danmark. 

- Med butikken udvikler og styrker vi vores brand i Danmark, hvor vi konstant afprøver nye muligheder og skaber spændende oplevelser for vores danske kunder. Vi er sikre på, at Ringsted Outlet er det helt rigtige sted at åbne vores første danske butik, siger Jannich Dibbern.


Nyhedsoverblik