Til premiere: Film skal sælge gode idéer i Slagelses landdistrikter

Et filmprojekt skal hjælpe projekter i Slagelses landdistrikter med at sælge deres gode idéer. Her kan du se et udpluk af filmene, der har premiere.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Hvordan sælger man bedst sine gode idéer, når man er en forening eller virksomhed i et landdistrikt?

Med levende billeder. Det mener i hvert fald foreningen Landudvikling i Slagelse, der står bag et projekt, som har premiere i aften.

Projektet hedder "Sig det med billeder" og går ud på, at Korsør Produktionshøjskole og kommunikationsvirksomheden Benedicte Kommunikation hjælper virksomheder og foreninger med at producere film, hvori de gode idéer præsenteres.

Eksempelvis søger vinterbaderne i Bisserup i deres film om midler til nye faciliteter på havnen, så det bliver lettere for dem at komme i det iskolde vand. 

Gentager successen

Projektet har været i gang siden efteråret sidste år og kulminerer nu i en premiere på Comwell i Korsør, hvor filmene bliver vist.

Det er film om: Korsør Lystfiskerforening, Sørby E-sport, Stigsnæs Skanse, kunst- og sportssommerophold, faciliteter for vinterbadere i Bisserup, Hejninge, Korsør Kulturhus, Sundhedscenter i Korsør, Eggeslevmagle, Pyramide Atelier og Salon K i Skælskør, der bliver vist i aften. 

Projektet har vakt så stor interesse, at foreningen Landudvikling i Slagelse har iværksat en ny ansøgningsrunde, hvor der i løbet af foråret vil blive lavet i alt otte film. Der kan eksempelvis søge om at få lavet en film om en ny event, aktivitet, bygning eller et nyt produkt.

Der er frist for at ansøge om at komme med i næste runde af filmproduktioner 13. marts. Du kan læse mere om ansøgningskravene her.

Foreningen Landudvikling i Slagelse er en forening, som har til formål at skabe udvikling og innovation i lokalsamfundene ved blandt andet at tildele tilskudsmidler til relevante projekter. Foreningen hører under Erhvervsstyrelsen under Erhvervs- og Vækstministeriet.

Herunder kan du se nogle af de film, som bliver vist i aften til premiereaftenen på Comwell i Korsør.

Vinterbaderne i Bisserup
Sund Balance
Sørby E-sport
Salonen
Pyramidekunst
Kunstkurser
Eggeslevmagle

 


Nyhedsoverblik