Tidligere chef for Rejseholdet: Derfor ransager politiet hus

Mandag ransagede politiet for fjerde gang det samme hus i Korsør i forbindelse med eftersøgningen af den forsvundne Emilie Meng.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Der var et massivt politiopbud, da betjente fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ransagede en adresse på Tårnborgvej i Korsør i forbindelse med Emilie Mengs forsvinden.

Det er fjerde gang, at samme hus bliver ransaget. Og det er ifølge den tidligere chef for Rejseholdet, Kurt Kragh, ikke unormalt.

quote Hvis teorien er, hun er holdt fanget i et hemmeligt rum, burde det være nemt at finde frem til

Kurt Kragh, tidligere chef for Rejseholdet

- Der kan komme nye informationer, og det er ikke fordi, man nødvendigvis har en særlig styrket mistanke om, at han er gerningsmanden. Det er for at få lukket den del af sagen ned. Ligegyldigt hvor lille den er, vil man have bundet en snor om og gjort det helt færdigt. Det er ikke til at leve med, selv hvis der bare er mikroskopisk sandsynlighed, siger Kurt Kragh til BT.

- Det kan være, de første ransagninger har været sporadiske. Man leder jo ikke efter en nål i en høstak, man leder efter et sted, hvor der har været et menneske. Hvis teorien er, hun er holdt fanget i et hemmeligt rum, burde det være nemt at finde frem til. Men leder man for eksempel efter blodspor, lad os nu sige, der er sket en forbrydelse i huset, så er det straks en anden ting. Så kan det jo tage dage at undersøge sådan et hus, tilføjer han over for avisen.

Emilie Meng har været forsvandt sporløst siden den 10.juli, hvor hun sidst er set klokken 04.00 på Korsør Station. 


Nyhedsoverblik