Team Sydhavsøerne tævede fynboer

Sydhavsøerne fik en god søndag på hjemmebane, hvor de tævede fynske Otterup 29-21.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Team Sydhavsøerne skulle  bruge de første tyve minutter af kampen på at få styr på Otterups fremskudte forsvar. Derefter var der dog styr på kampen i 1. division for herrer.

Kapen på hjemmebane i Bordershop Arena i Maribo blev således vundet af Team Sydhavsøerne med en sikker sejr på 29-21 over fynske Otterup.

TSØ nåede på 12-11 til pausen, og fortsatte til 17-11 ind i 2. halvleg, hvilket vil sige ni mål mod ét i dén periode.

Formidabelt spil! Ottrerup svarede igen, og kom på 18-15, men TSØ havde fået for godt fat, og satte endnu en flot slutspurt ind - med slutcifrene 29-21.

Topscorerrollen blev delt af Jesper Munk og Martin Vilstrup, begge med seks mål. Vilstrup blev desuden kåret til Man of the Match af Grethe fra 2mato Construction, skriver klubben på sin hjemmeside.

Også vores fodboldhold i 1. division har været i vælten denne weekend.

Nykøbing FC mødte Roskilde på hjemmebane og kampen endte 1-1.

Næstved mødte Fredericia på udebane og Næstved tabte desværre kampen  3-1.