Sygeplejerskesagen: Nu afhøres hovedpersonen igen

Ankesagen mod den drabstiltalte sygeplejerske fortsætter onsdag med afhøring af den tiltalte sygeplejerske

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Onsdag  er det den 32-årige sygeplejerske fra Nykøbing Falster, der skal afhøres.  Sygeplejersken vil blive afhørt af først anklager Karen Vistisen og derefter af forsvarer Michael Juul Eriksen. Ifølge forsvareren er sygeplejersken klar til at svare på alle spørgsmål, der må blive stillet. 

I byretten har sygeplejersken forklaret, at hun kun har givet en af de patienter, hun nu er tiltalt for drab eller drabsforsøg på, morfin. Det drejer sig om patienten Maggi Rasmussen, der ifølge sygeplejerskens forklaring har fået 2.5 mg morfin af hende.

Sygeplejersken nægter at have givet de øvrige - nu døde - patienter morfin og diazepam, ligesom hun nægter at have givet sin dengang syv-årige datter sovemedicin.

Til spørgsmålet om, hvorfor hun har haft tomme blisterpakninger liggende fra medikamenter som sovemidlet Zopiclone og det beroligende og angstdæmpende middel Oxapax, har sygeplejersken tidligere forklaret, at hun dels har haft noget medicin liggende fra da hendes lillesøster blev syg og døde af cancer, og dels har hun fået noget medicin udleveret af en læge på Nykøbing Falster sygehus. Sygeplejersken vil dog ikke fortælle, hvilken læge der har givet hende medikamenterne. 

Retsdagen starter i Østre Landsret kl. 9.00.  Afhøringen af sygeplejersken ventes at vare onsdag og torsdag.

 

Ankesagen om drabsdømt sygeplejerske på Nykøbing Falster Sygehus - Dag 2

playliveblog

 

 


Nyhedsoverblik