Sygehusdirektør på Nykøbing Falster Sygehus har sagt sin stilling op

Sygehusdirektøren på Nykøbing Falster Sygehus har valgt at fratræde sin stilling 1. september 2017.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Arne Cyron, sygehusdirektør ved Nykøbing Falster Sygehus, fratræder sin stilling 1. september 2017. 

Han begyndte som sygehusdirektør i Nykøbing Falster i 2012, men har nu som 66-årig valgt at fortsætte sin karriere tættere på sin bopæl i København - og tættere på patienterne. Derfor tiltræder Arne Cyron som ledende overlæge på medicinsk afdeling på Amager/Hvidovre Hospital fra 1. september. 

quote Det har hele tiden været min plan at afslutte min karriere som læge tættere på patienterne

Arne Cyron, sygehusdirektør ved Nykøbing Falster Sygehus

- Det har hele tiden været min plan at afslutte min karriere som læge tættere på patienterne. Jeg har været særdeles glad for at være en del af det engagerede og kompetente team på Nykøbing Falster Sygehus, som er et sygehus med rigtig mange kvaliteter. Det har været vigtigt for mig at samle alle de parter, der er på og omkring sygehuset, for at styrke sundhedstilbud og sundhedsindsatsen i området, siger Arne Cyron i en pressmeddelelse.

Tre vicedirektører

I forlængelse af Arne Cyrons fratrædelse er det blevet besluttet, at sygehusledelsen på Nykøbing Falster Sygehus fra 1. september 2017 og indtil videre varetages af de nuværende vicedirektører Ricco Norman Dyhr og Inge Paamejer, suppleret af Claus Munk Jensen, der konstitueres som vicedirektør fra 1. september og indtil stillingen som sygehusdirektør er besat.

- Nykøbing Falster Sygehus har brug for både fokus og fremdrift henover sommeren og efteråret, hvor vi implementerer Sundhedsplatformen. Samtidig ønsker vi, at vores to relativt nyansatte vicedirektører får ro til at arbejde med at fastholde en stabil drift og en stærk udvikling på sygehuset. Derfor har vi valgt at vente med at besætte stillingen som sygehusdirektør, siger Per Bennetsen, administrerende direktør i Region Sjælland, i pressemeddelelsen.

 


Nyhedsoverblik