Succesfuld fritidsfestival i Nakskov

MIN HVERDAG: Lørdag lagde mere end 1.000 besøgende vejen forbi Nakskov Fritidsfestival.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

For tredje år i træk blev der lørdag stor fritidsfestival i Nakskov Idrætscenter, hvor godt 20 foreninger fra Nakskov og omegn deltog.

Fritidsfestivalen blev arrangeret af Nakskov Sportsråd, boligprojektet ”Hub-ud”, samt Nakskov Idrætscenter. Fritidsfestivalen har i år også fået økonomisk støtte fra Tuborg-fondet.

- Den store fritidsfestival har de to tidligere år været bragende succeser. Besøgstallet nåede i år, trods det gode vejr, helt op på 1.000 besøgende, fortæller Peter Sunke Larsen, der har indsendt videoen ovenfor.

Gratis adgang

Der var gratis adgang og alle aktiviteter denne dag var ligeledes gratis, og det var alt fra adgang til svømmecenter, bowlingcenter, og alle de andre aktiviteter.

Der var også masser af god underholdning på programmet, Sofie Østergaard der er kendt fra børnekanalerne Ramasjang og Ultra startede årets fritidsfestival med at give den fuld gas med hip-hop og disco dans.

Se hele videoen fra Peter Sunke Larsen - KLIK HER

Det var så Lærke der er kendt fra MGP 2014, hvor hun blev nr. 2, der lukkede og slukkede årets store fritidsfestival i Nakskov.

I løbet af dagen, var der også musikalske indslag fra musikskolen og Nakskov Garden.

Peter Sunke Larsen er med på ØSTHOLDET.


Nyhedsoverblik