Frivilligforening i Tølløse nyder stor succes med fællesskab

Frivilligforening i Tølløse er så stor en succes, at de i dag fejrede sig selv med en nytårskur. Her blev det også afsløret at de modtager en pris for initiativet

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Fællesskab. Fællesspisning. Fælles oprydning. 

Ordet "fælles" klinger godt i Tølløse, hvor borgerne er gået sammen om at danne frivilligforeningen Fællesskab Tølløse.

Foreningen blev dannet i 2014 af Lone og Jens Algot og er hurtigt blevet så stor en succes, at den i dag har 325 medlemmer.  I dag fejrede de sig selv med en nytårkur i byens kulturhus, der er blevet købt for penge, medlemmerne selv har stået for at samle ind. 

- Det er vigtigt, at vi husker at sige tak til hinanden og til alle de frivillige, for uden dem var der jo intet fællesskab, siger Lone Algot i dag til TV Øst. 

Fællesspisning og teater
Foreningen Fællesskab Tølløse står bag alt lige fra fællesspisning hver torsdag, koncerter, oprydning af grønne arealer, græsslåning, teaterforestillinger og meget andet. Og frivillig Lennart Skov-Hansen er ihvertfald ikke i tvivl om, hvad det giver ham at være med i Fællesskab Tølløse:  - Det giver virkeligt meget. Man lærer rigtigt mange andre at kende i området, og jo flere, der er med, desto sjovere er det. Det giver en rigtigt god fællesskabsfølelse, så enkelt er det, siger han i dag. 

Ved nytårskuren blev det afsløret, at foreningen i dag har modtaget Venstre i Holbæk Kommunes initiativpris for deres arbejde for byen. 

- Det betyder altså, at der er andre mennesker, der har siddet og vurderet det arbejde, vi laver, og sammenlignet det med alt muligt andet. Og så har de tænkt "det er godt, det der". Det giver mig benzin i tanken, det gør det virkelig, siger Jens Algot i dag til TV Øst. 


Nyhedsoverblik