Straffesag: 31-årig banker mand med jernrør

Mandag indledte Retten i Holbæk straffesagen mod den 31-årige mand, som sidste år bankede en 55-årig mand med et jernrør. Der afsiges dom fredag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Mandag indledte Retten i Holbæk straffesagen mod en 31-årige mand.

I august sidste år overfaldt han en dengang 55-årig mand fra Holbæk, hvor han brugte et jernrør som slagvåben. Den 55-årige man var efterfølgende i livsfare.

Den 31-årige mand er derfor tiltalt for grov vold under særdeles skærpende omstændigheder, idet anklagemyndigheden mener, at offeret, der fyldte 56 år dagen efter overfaldet, var i livsfare efter adskillige slag mod både hoved og krop med det over en meter lange jernrør.

Det skriver Sjællandske.

Erkendte at have slået med jernrør

Den 31-årige erkendte, at han havde slået offeret med røret omkring fem gange. Både i hovedet og på kroppen, mens den 56-årige både stod op og lå ned. 

Læs også
55-årig i livsfare efter overfald
Læs også
55-årig i livsfare efter overfald

Samtidig fremgik det af forklaringerne i retten, at begge mænd er enige om, hvad der lå til grund for overfaldet, skriver avisen.

Det var stridigheder om en eks-kæreste, som gav anledning til, at den 31-årige altså valgte at hente to jernrør, som han fandt i en trailer.

- Jeg var irriteret på ham, og så begyndte jeg bare at slå uden at tænke over det, sagde den tiltalte ifølge Sjællandske.

Retssagen fortsætter fredag, hvor der efter planen skal afsiges dom.

Anklagemyndigheden mener, at den 31-årige skal dømmes til behandling på en psykiatrisk afdeling uden fastsættelse af en øvre tidsgrænse.


Nyhedsoverblik