Stort analysearbejde af teleoplysninger venter i Emilie-sag

Politiet skal nu sammenligne teleoplysninger fra Korsør med oplysninger fra det nye gerningssted ved Borup. Det kan godt tage tid, lyder det fra politiet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har ikke haft mange spor at gå efter i deres efterforskning af den 17-årige Emilie Mengs forsvinden tidligt om morgenen den 10. juli.

Men politiet har prøvet at afgrænse, hvem der kan have været i området omkring Korsør Station på det givne tidspunkt ved at granske oplysninger fra telemaster og overvågningsbilleder.

Først havde politiet 20.000 personer i søgelyset, som måske kunne vide noget om, hvor Emilie Meng kunne være.

Siden er tallet skrumpet til 200 personer, og efter en hundelufter fandt liget af Emilie Meng i vådområdet på Regnemarks Bakke ved Borup, venter der politiet et større analysearbejde for at fastslå, om nogle af de 200 personer i Korsør-området også har været i området omkring ligets findested.

quote Vi skal til at undersøge, hvem der har bevæget sig i området omkring det nye gerningssted

Kim Kliver, politiinspektør

Det fortæller politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

- Vi skal både til at undersøge, hvem der har bevæget sig i området omkring det nye gerningssted, og se om der er nogle sammenfald med de 200 personer, vi kigger på. Det vil tage noget tid, men det er noget, der har høj prioritet, fortæller han.

Holder kortene tæt ved kroppen

Foruden oplysningerne fra telemasterne skal politiet også undersøge en række affekter, de har fundet på Regnemarks Bakke.

- Jeg kan ikke komme nærmere ind på, hvad det er for nogle affekter. Der venter også tekniske undersøgelser i dag (mandag, red.), og så må vi se, hvordan de ting passer ind i vores efterforskning. Men vi er nødt til at holde kortene tæt på kroppen, siger Kim Kliver.

Politiet vil samtidig også rigtig gerne høre fra personer, der har set noget mistænkeligt i området omkring Borup ved Ringsted på tidspunktet for Emilies forsvinden og frem til i dag.

quote Der er ikke nogen henvendelser, der er til ulempe for politiet

Kim Kliver

- Lad politiet vurdere, om oplysningerne har relevans for sagen. Der er ikke nogen henvendelser, der er til ulempe for politiet. Vi tager imod alle henvendelser og sorterer dem, siger han.

Blev fundet 60 kilometer fra hendes hjem

Liget af Emilie Meng blev fundet omkring 60 kilometer fra hendes hjem i Korsør. Politiet mener, at forbrydelsen kan være sket i hendes hjemby, hvorefter liget er blevet transporteret væk.

Emilie Meng forsvandt efter en bytur i Slagelse med nogle veninder. Veninderne tog en taxa hjem fra Korsør Station, mens Emilie valgte at gå de få kilometer til sit hjem.


Nyhedsoverblik