Storsejr sender NFH tættere på europæisk gruppespil

NFH er uhyre tæt på at komme i EHF Cuppens gruppespil, efter de bankede de italienske mestre Indeco Conversano med 24-36 på udebane.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Der dufter af europæisk gruppespil på Falster.

Lørdag aften bankede Nykøbing Falster Håndbold, NFH, nemlig de italienske mestre Indeco Conversano med 24-36 i det i det første opgør i tredje og sidste kvalifikationsrunde frem mod gruppespillet.

Og NFH havde styr på syditalienerne fra start til slut.

Forsvaret stod lidt længere tilbage, end vi har set det på det seneste, og i angrebet havde de gulblusede ikke de store kvaler med at spille sig igennem til målchancer.

quote Vi er et meget, meget stort skridt tættere på gruppespillet, som var den helt store målsætning, og ska jeg være helt ærlig, så troede jeg ikke på det, før vi gik i gang

Niels Agesen, cheftræner i NFH

NFH førte både 1-4, 3-5 og 3-10, inden det senere blev 7-16 og 10-20 ved pausen.

Holmsgaard: Det er hård arbejdsmoral

- Det var en sjov kamp at spille. Vi kommer med god fart fra første fløjt. Vi spiller virkelig god håndbold, siger Johanna Westberg.

Anden halvleg blev mere jævnbyrdig, men det hele sluttede 24-36 til NFH, og der meget skal gå galt, hvis ikke falstringerne står med billetten til gruppespillet efter returkampen.

- Vi arbejder koncentreret, og det er det, der gør, at vi får den her store føring og vinder rimelig komfortabelt. Det er hård arbejdsmoral, og så er modstanderen måske lige et niveau under, siger Pernille Holmsgaard. 

Træner: Troede ikke på det

quote Det er hård arbejdsmoral, og så er modstanderen måske lige et niveau under

Pernille Holmsgaard, NFH

Topscorer for NFH blev Johanna Westberg med ni mål, mens "Mulle" scorede seks gange. Nærmest samtlige markspillere kom på scoringstavlen. og NFH er fortsat ubesejret i europæiske kampe.

- Jeg er super tilfreds. Vi er et meget, meget stort skridt tættere på gruppespillet, som var den helt store målsætning, og ska jeg være helt ærlig, så troede jeg ikke på det, før vi gik i gang , siger Niels Agesen, cheftræner i NFH. 

Der er returkamp på næste lørdag hjemme i Scandlines Arena i Nykøbing Falster.


Nyhedsoverblik