Alle broer og færger kontrolleres

Politiet er talstærkt tilstede ved samtlige broovergange og færgeafgange på Sjælland, hvor de leder efter manden bag økseoverfald.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Bus- og taxichauffører samt ansatte på hoteller og færgeselskaber opfordres til hjælpe i jagt på farlig mand.

Politiet leder i øjeblikket på hele Sjælland efter den formodede gerningsmand, der mandag eftermiddag begik bankrøveri i Ringsted og som i lørdags overfaldt et par med økse i Birkerød.

Derfor er politiet lige nu til stede ved alle overfarter på hele Sjælland. Det oplyser Nordsjællands Politi til TV ØST.

- I forbindelse med efterforskningen af det voldsomme økseoverfald i Birkerød i lørdags og et bankrøveri i dag, er vi på stede på hele Sjælland for at finde gerningsmanden, siger Henrik Suhr, pressechef ved Nordsjællands Politi.

Overvågningskamera fældede gerningsmand

Politiet formoder ud fra overvågningsbilleder, at den mand der i dag begik bankrøveri i Ringsted, er den samme mand på overvågningskameraet fra Cirkel K tank-station i Birkerød, hvor han overfaldt et par på 19 år uden varsel og nogen årsag. Ved økseoverfaldet blev paret ramt af øksen i hovedet og på kroppen og kørt til Rigshospitalets traumecenter. De er uden for livsfare

- Vi formoder det er den samme gerningsmand i en sådan grad, at vi tør gå ud med det, siger Henrik Suhr fra Nordsjællands Politi.

Politiet har sammenlignet billedet af gerningsmanden fra overvågningskameraet på Cirkel K tank-station i Birkerød med overvågningsfotoet fra bankrøveriet i Ringsted i dag og har konstateret, at der et sammenfald.

Politi: Vi stopper først, når vi har fundet ham

Også ved Rødby Havn er politiet talstærkt til stede. Her kontrolleres både toge og færger. 

- Nordsjællands Politi koodinerer indsatsen om at finde gerningsmanden, og det gør vi i samarbejde med alle Sjællands politikredse. Vi leder efter manden ved samtlige broovergange og færgeforbindelse, oplyser Henrik Suhr.

I øjeblikket kontrolleres alle toge og færger i Rødby Havn.

- Vi stopper først når vi har fundet ham, siger Henrik Suhr.


Nyhedsoverblik