Stor narkosag: Nu er 13 anholdt

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har anholdt endnu en person i stor narkosag. En 24-årig er sigtet for at aftage en større mængde amfetamin.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Ved en aktion i dag er en 24-årig mand blevet anholdt og sigtet for at aftage en større mængde amfetamin fra hovedmændene. Ved ransagning af mandens bopæl blev der fundet mindre mængder af både amfetamin og kokain.

Det skriver Sydsjælland – og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Anholdelsen i dag har relation til en større sag, der startede den 6. oktober på parkeringspladsen ved Bilka i Slagelse. Her blev fem personer anholdt og 50 kilo amfetamin beslaglagt.

Afslørede amfetaminlaboratorium

I relation til anholdelserne den 6. oktober blev et amfetaminlaboratorium også afsløret. Her blev der fundet ingredienser til fremstilling af endnu 80 kg amfetamin.

Der er siden foretaget anholdelser og ransagninger på forskellige lokaliteter, hvor politiet yderligere har fundet 14 kilo amfetamin, 7 kilo kokain, 1,5 kilo hash og flere skydevåben med ammunition.

Lige nu sidder ti personer fængslet i sagen, der ligeledes omhandler forsøg på befrielse af en varetægtsfængslet person i Slagelse Arrest.

slagelse_arrest.jpg
Læs også
Aktion i Slagelse Arrest skulle befri narkofængslet
slagelse_arrest.jpg
Læs også
Aktion i Slagelse Arrest skulle befri narkofængslet

Den 24-årige vil onsdag blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Næstved med krav om varetægtsfængsling.


Nyhedsoverblik