Stor narkosag i Slagelse: Tre nye anholdelser

Endnu tre mænd er blevet anholdt i en omfattende narkosag fra Slagelse. Sagen omhandler 100 kilo amfetamin til en anslået værdi på mindst 10 millioner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Tirsdag formiddag bliver to mænd fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Næstved. De bliver efter alt at dømme sigtet for straffelovens paragraf 191, som dækker over grov overtrædelse af narkoloven. Begge blev anholdt mandag.

I fredags blev en tredje mand anholdt og varetægtsfængslet for sin rolle i sagen.

Amfetamin for mindst ti millioner kroner

Alle tre er mistænkte i en omfattende narkosag fra Slagelse. Den 6. oktober fandt politiet frem til 50 kilo amfetamin i Slagelse. Fem formodede bagmænd blev anholdt.

Ved efterfølgende ransagninger fandt politiet også frem til et narkolaboratorium, hvor yderligere 50 kilo amfetamin var ved at blive fremstillet.

Politiet anslog dengang, at den samlede værdi på amfetaminen var mindst ti millioner kroner.

Fremstilles for lukkede døre

Specialanklager Skipper Falsled fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi har ikke mange kommentarer til de nye anholdelser.

- Jeg kan bekræfte, at fremstillingerne i dag har forbindelse til sagen Slagelse. Men derudover har jeg ikke yderligere oplysninger, da jeg også kommer til at begære lukkede døre til retsmødet, siger han.

De lukkede døre betyder, at kun sigtelsen bliver læst op for offentligheden. Alt hvad der ellers kommer frem under sagen forbliver mellem de anholdte, anklager, forsvarer og dommer.

De anholdtes roller i sagen er derfor endnu uklar. 


Nyhedsoverblik