Stjal garn og strikketøj for 4000 kroner: Afsløret da hun solgte det på sociale medier

En 25-årig kvinde fra Snertinge er sigtet for at have begået indbrud i en garnbutik og stjæle garn og strikketøj for 4000 kroner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Hvis man skal af med tyvekoster, er det ikke det smarteste at sætte det til salg på de sociale medier.

Det måtte en 25-årig kvinde fra Snertinge sande, da hun tirsdag endte med at blive anholdt og sigtet for indbrud og tyveri. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Den 25-årige kvinde havde sat garn og strikketøj til salg på de sociale medier, som en indehaver af en garnbutik kunne genkende. Indehaveren foregav at ville købe strikketøjet og satte derfor den 25-årige i stævne. 

Indehaveren havde tidligere på dagen anmeldt indbruddet, som var sket natten til tirsdag i forretningen i Hørve. Hun havde allieret sig med politiet, og da de mødtes tirsdag eftermiddag, fik indehaveren bekræftet sin formodning om, at det var den 25-årige kvinde, der havde begået indbruddet i butikken. Den 25-årige kvinde havde nemlig nogle særlige strikkepinde, som indehaveren kunne genkende.

Fandt mere garn i hjemmet

På den baggrund blev den 25-årige kvinde anholdt af politiet som mistænkt for indbruddet og for at være i besiddelse af tyvekosterne. Politiet ransagede også kvindens bil, men fandt ikke flere effekter, der kunne forbindes med indbruddet.

Senere samme dag blev den 25-åriges bopæl ransaget, hvor politiet fandt cirka 100 garnnøgler i indpakning og strikkepinde, som formodes at være tyvekoster fra indbruddet.

Politiet mødte også en 26-årig mand. Han blev også sigtet for indbruddet i garnforretningen. 

Den 25-årige kvinde var utilfreds med ransagningen af bilen, og den skal en dommer nu tage stilling til. 

Kvinden blev løsladt igen, og både hende og den 26-årige mand hører nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

 


Nyhedsoverblik