Stak af efter bilulykke: Politiet fandt manden på skadestuen

En 21-årig mand forulykkede kort før midnat på Slagelse Landevej ved Vemmelev. Da redningsfolk nåede frem, var manden forsvundet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Et soleuheld på Slagelse Landevej udviklede sig til et større mysterium kort før midnat torsdag. En 21-årig mand var forulykket i sin bil, der rullede ned af en skrant og kort tid efter brød i brand.

Da redningsfolk nåede frem, frygtede de, at manden var brændt inde eller slynget ud af bilen. Efter kort tid kunne de dog konstatere, at manden var væk.

- Vi måtte have hunde ud for at eftersøge området og en drone. Ulykken så meget voldsom ud, så vi troede han enten var brændt inde, eller at han var blevet slynget ud af bilen, og derfor lå kvæstet i et krat eller lignende. Men hundene kunne ikke finde ham, så vi gik ud fra, at han var stukket af, lyder det fra Anders Mikkelsen, der er vagthavende ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Vejen var spærret i næsten to timer efter ulykken. 

Fundet i Odense

Den 21-årige mand er fra Odense, og politiet blev senere på natten kontaktet af Odense universitetshospital, der har fået manden ind.

Politiet formoder, at han er blevet hentet et sted i nærheden.

- Han er sluppet fra ulykken med mindre knubs. Sygehuset har dog valgt at beholde han natten over til observation, siger Anders Mikkelsen.

Politiet ved ikke, hvorfor manden valgte at stikke af, men de har deres teorier.

- Det kan være, at han havde dårlig samvittighed. Måske har han også været påvirket, og var derfor bange for at møde politiet. Vi har taget en blodprøve på ham, for at finde ud af, om han kan sigtes for at køre påvirket. Det får vi snart svar på, siger han.  


Nyhedsoverblik