Sportsstjerner hædret i Slagelse: Speedskater vinder prisen for årets idrætspræstation

Speedskater, Viktor Hald Thorup, blev aftenens helt store vinder.

Speedskater Viktor Hald Thorup blev aftenens helt store vinder, da han løb med prisen for årets idrætspræstation ved sportsgallaen i Slagelse.

Sportsstjerner og idrætsforening blev hædret på Musholm Feriecenter ved Korsør onsdag aften.

For Slagelse Kommune og Idrætsrådet afholdt nemlig stor sportsgalla, hvor 22 forskellige foreninger og 20 sportsgrene var repræsenteret.

Den helt store vinder blev Viktor Hald Thorup, der blev nummer fem i speedskating til vinter-OL. Han vandt prisen for årets idrætspræstation – eller rettere borgernes pris. Borgerne har nemlig været med til at nominere og kåre vinderen.

- Det betyder især rigtig meget, fordi det netop er folk, jeg har mødt til samme arrangement de forgangne år. Nogle, der har fulgt mig, siden jeg var meget lille, som ved, at der har været meget dedikeret arbejde og ikke bare de syv minutter det tager at køre en matchstart. Så her er der også hele baggrundshistorien og alt der ligger bag det, at jeg kunne præstere til et vinter-OL, siger Viktor Hald Thorup.

Det der med at vinde en DM-titel, det er altså noget helt specielt

John Dyrby Paulsen (S), Slagelse Kommunes borgmester

Guld til guldvindere

Hæderen tilfaldt idrætsfolk, der har vundet guld til et stort mesterskab i løbet af året.

Eller også til personer eller foreninger, der har udmærket sig, når det kommer til at fremme idræt i kommunen.

- Du kan se den stemning der er, du kan se den glæde der er, du kan også se, at folk kender hinanden, siger Slagelses borgmester, John Dyrby Paulsen (S).

- Og det der med at vinde en DM-titel, det er altså noget helt specielt. Og nogle af dem her går jo også på den internationale scene og præsterer vildt og voldsomt flot. Og det, synes jeg, der er grund til at markere.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App