Spis billigt på gourmetrestaurant i vinterferien

02:28

Her til aften begynder en festival for alle os, der elsker god mad, hvide duge og hygge. Vi er på Rødvig Kro og Badehotel

I dag begynder restaurantfestivalen Dining Week. Det betyder, at man kan gå ud og spise lækker mad til en god pris - også her i regionen.

Her til aften begynder en festival for alle, der elsker god mad, hvide duge og hygge.

Det er 8. gang, at restaurantfestivalen Dining Week afholdes, og det betyder, at man på udvalgte restauranter landet over kan få serveret en tre retters menu til bare 215 kroner.

For os er det en god mulighed for at vise os frem for gæster, der ikke har været her før.

Martin Holbek, manager, Rødvig Kro og Badehotel

I vores region er ni restauranter med i restaurantfestivalen.

På Stevns er Rødvig Kro og Badehotel en del af festivalen, og de har her til aften 40 gæster, som har bestilt bord.

- For os er det en god mulighed for at vise os frem for gæster, der ikke har været her før. Og så håber vi selvfølgelig, at de får lyst til at komme igen, siger Martin Holbek, der er manager på stedet.

Dining Week er Danmarks første restaurantfestival og Europas største af sin slags.

Festivalen er blevet afholdt i uge syv siden 2011.

Hjemmerøget laks

På Stevns byder menuen på Rødvig Kro og Badehotel i denne uge på hjemmerøget laks, oksefilet og chokoladekage med hindbærsorbet til dessert.

- Det er en menu vi har gjort os umage med, og vi kan holde prisen nede, når det bare er én samlet menu, vi tilbyder i stedet for hele vores normale menukort, fortæller manager Martin Holbek.

Dining Week slutter næste søndag den 18. februar, men det er ikke alle restauranter, der er med i festivalen i hele perioden.

Du kan se et kort over de restauranter, som er med i Dining Week her.

Dining Week

 • Dining Week er Danmarks første restaurantfestival og Europas største af sin slags.
   
 • Copenhagen Food Magazine og San Pellegrino har hvert år siden 2011 samlet et udvalg af de bedste og mest interessante restauranter i Danmark i vinterferien uge 7.
   
 • Under festivalen præsenteres en lang række restauranter. Fælles for dem alle er, at de serverer en tre-retters menu til samme pris inkl. S. Pellegrino-mineralvand. Restauranterne spreder sig ud over alle tænkelige køkkentyper i alle afkroge af landet.
   
 • Dato: Dining Week afholdes i uge 7, den 11. til 18. februar 2018
   
 • Pris: 215 kr. + 25 kr. i billetgebyr pr. person for en tre-retters menu inkl. S. Pellegrino-mineralvand (en flaske à 750 ml. pr. 2 pers.).

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App