Spillefuglene tror ikke på DF-borgmester i Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune har under valgkampen tiltrukket sig stor opmærksomhed fra de danske spillefugle.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det er ikke kun de landsdækkende medier og politiske iagttager, der har blikket rettet mod Guldborgsund Kommune, når der skal stemmes til kommunalvalget tirsdag den 21. november.

Kampen om magten i Danmarks sydligste kommune har også fået danske spillefugles opmærksomhed, efter Socialdemokratiet forleden erklærede, man vil forhindre, at René Christensen (DF) bliver borgmester.

quote Det er ren House of Cards i Guldborgsund Kommune

Thomas Holm, pressechef hos NordicBet

For at dømme efter indsatserne hos NordicBet vil der blive heppet indædt på, at Socialdemokratiet får held med sin manøvre. Det oplyser spilfirmaet i en pressemeddelelse.

Siden NordicBet åbnede for spil på årets kommunalvalg har ingen anden kommune tiltrukket sig så stor opmærksomhed fra de danske spillefugle som Guldborgsund Kommune. Størst tiltro er der til, at John Brædder slår forhåndsfavoritten René Christensen.

Politiske studehandler er kommet frem i lyset

50 procent af alle indskud hos spilfirmaet er nemlig sat på den siddende borgmester John Brædder. Til sammenligning er kun 38 procent lagt på forhåndsfavoritten, René Christensen, mens outsideren Ole K. Larsen har tiltrukket sig 12 procent af opmærksomheden. 

rene_christensen_fra_cng3.jpg
Læs også
DF's borgmesterpost vakler: Jeg ville gerne have været det foruden
rene_christensen_fra_cng3.jpg
Læs også
DF's borgmesterpost vakler: Jeg ville gerne have været det foruden

- Det er ren House of Cards i Guldborgsund Kommune. De politiske studehandler er kommet frem i lyset, hvilket har bragt den politiske spænding i kommunen på bristepunktet efter opbakningen fra den mest åbenlyse alliancepartner til René Christensen er forsvundet, siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet og fortsætter:

- Som meldingerne er strømmet ind, har vi måtte opjustere oddset op til flere gange. Men selvom hverken Socialdemokratiet eller vores kunder tror på en DF-borgmester, vurderer vi fortsat, at René Christensen har gjort nok til at overbevise lokalbefolkningen.

Hvem bliver borgmester i Guldborgsund Kommune?

René Christensen (DF): 1,75
John Brædder (G): 3,10
Bo Abildgaard (S): 5,25
Ole K. Larsen (V): 15,00
Anden kandidat: 20,00


Kilde: NordicBet

Nyhedsoverblik