Sommerhus brændt ned til grunden

Et sommerhus med stråtag i Bjerge Sydstrand brændte i nat ned til grunden. Sommerhuset var helt overtændt med høje flammer, og intet stod til at redde.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Et sommerhus med stråtag er i nat brændt ned til grunden.

Klokken 04.06 fik Vestsjællands Brandvæsen meldingen om brand i sommerhuset, der lå på Åmarksvej 4 i Bjerge Sydstrand uden for Kalundborg. Selv om brandfolkene fra stationen i Gørlev var hurtigt fremme, stod sommerhuset ikke til at redde.

Der var ikke nogen hjemme i huset, og derfor er der ingen, der er kommet til skade.

Det var en nabo til sommerhuset som slog alarm, han havde hørt en eksplosion og stod op fordi han troede at det var indbrudstyve, men han kunne konstatere at genboens sommerhus stod i lys lue og han fik ringet 112. Det oplyser Vestsjællands Brandvæsen.

quote Vi har forsøgt at redde det vi kunne, og det var ikke meget

Jesper Christensen, indsatsleder fra Vestsjællands Brandvæsen

- Vi får at vide, at der er store flammer op igennem taget. Det har sikkert også fået lov at stå et stykke tid, siger Jesper Christensen, indsatsleder fra Vestsjællands Brandvæsen, til TV ØST.

Intet stod til at redde

Sommerhuset var helt overtændt med høje flammer op gennem taget og ud af alle vinduer, så brandfolkene kunne derfor kun sørge for at branden ikke bredte sig til andre sommerhuse.

Sommerhuset er vinkelbygget og med stråtag.

Hverken politi eller brandvæsen har på nuværende tidspunkt noget bud på hvad brandårsagen er.

- Vi har forsøgt at redde det vi kunne, og det var ikke meget. Der er intet reddet ud af huset, og alt er brændt ned til grunden. Nu kommer politiets videre efterforskning, som skal opklare hvem, hvor og hvad, siger indsatslederen fra Vestsjællands Brandvæsen.


Nyhedsoverblik