Døllefjelde-Musse Marked fik lavere omsætning end forventet

Årets Døllefjelde-Musse Marked var velbesøgt, men trods godt vejr er det økonomiske resultat lidt under håbet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Oprydningen er i gang, efter Døllefjelde-Musse Marked i weekenden blev afholdt på det vestlige Lolland, og ifølge markedets formand, Leif Chortzen, sker det med brede smil. Markedsdagene bød på godt vejr og rigeligt sol og glade gæster.

- Vi er ufatteligt tilfredse med, hvordan markedet har fungeret, og arrangementerne er forløbet uden problemer. Alle vores hjælpere har knoklet som gale. De er spændt lidt hårdt for, men de har ydet fænomenalt, siger Leif Chortzen.

Det endelige estimat på, hvor mange mennesker besøgte årets Døllefjelde-Musse Marked, er endnu ikke færdiggjort, men Leif Chortzen gætter på, at 100.000-110.000 slog vejen forbi. 

Omsætning under forventning

Som altid skal overskuddet fra markedsdagene deles ud til det lokale foreningsliv, men trods det sommerlige vejr bliver resultatet i år ikke helt som forventet.

- Det er selvfølgelig væsentligt bedre end sidste år (hvor dårligt vejr holdt mange hjemme, red.), men det er ikke sådan, at vi står armene over hovedet. Det økonomiske resultat svarer vel til lidt under et gennemsnitsår. Vi kan konstatere, at vores gæster ikke bruger lige så mange penge som tidligere, siger Leif Chortzen.

 
  Foto: Brugerfoto
 
  Foto: Brugerfoto
Læs også
Romantik på Dølle: Thomas friede foran 1.300 skrigende kvinder
Læs også
Romantik på Dølle: Thomas friede foran 1.300 skrigende kvinder

Billedet er ifølge Leif Chortzen ens over hele markedet, hvor der meldes om mindre omsætning end normalt.

- Det er slet ikke dramatisk, men når man har perfekt markedsvejr, så tror man også, at det hele kommer til at ringe. Men der må vi vel bare sige, at vi ikke er kommet helt over krisen hernede endnu, siger Leif Chortzen, der dog understreger, at der stadig er et overskud at dele ud af til det lokale foreningsliv.

Skudulykke var grim overraskelse

Årets Døllefjelde-Musse Marked blev dog også beskæmmet af en grim ulykke, hvor en 20-årig mand blev ramt i brystkassen af et skud fra et luftskydevåben. Det var en jævnaldrende kammerat, der ved et uheld skød og ramte sin ven.

Hændelsen var et stort chok for markedets ledelse, der dog var tilfredse med, hvordan der blev taget hånd om det.

- Det værste, vi nogensinde havde troet, vi skulle opleve, skete, da vi fik at vide, at den unge mand var blevet skudt. Der viste sig heldigvis at være tale om et uheld, men vores frivillige gjorde præcis dét, de skulle, da beredskabet gik i gang. Derfor fik den unge mand lynhurtigt hjælp fra vores samaritter, inden han ambulancen kom frem.

image1.jpg
Læs også
Mand skudt med luftgevær på Dølle: "Det var lidt voldsomt"
image1.jpg
Læs også
Mand skudt med luftgevær på Dølle: "Det var lidt voldsomt"

Nyhedsoverblik