Snoreklip med boltsaks åbner nyt teater

Borgmesteren måtte have det tunge værktøj i brug, da det ny Odsherred Teater blev indviet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Der var masser af gak og grin på Algade i Nykøbing Sjælland, hvor 1. etape af byens nye kulturelle samlingspunkt lørdag blev åbnet.

Odsherred Teater er rykket ind på den centrale adresse, der tidligere husede en Irma-forretning.

Skuespillere på scenen sørgede for god underholdning, blandt andet da borgmester Thomas Adelskov (S) skulle foretage det traditionelle snoreklip.

Boltsaks måtte tages i brug

I dagens anledning var det nemlig en massiv jernkæde, der skulle klippes over, så borgmesteren blev gjort godt og grundigt til grin, da han fik stukket en almindelig saks i hånden.

- Du kan da heller aldrig finde ud af en skid, lød det tørt fra konferencieren.

Thomas Adelskov fik dog til sidst lov at benytte en boltsaks, og så gik det lidt nemmere med at komme kæden til livs, så det ny Odsherred Teater endelig kunne erklæres åbent. 

- Det er en stor dag. Beliggenheden her midt i gågaden gør det meget lettere tilgængeligt for borgerne at få kulturelle oplevelser.  Jeg tror, det vil betyde meget for både bylivet og de handlende her i Nykøbing, lød det efterfølgende fra borgmesteren.

Flyttet ind i byen

Odsherred Teater har hidtil haft til huse i det gamle sindssygehospital i Annebergparken et stykke uden for byen.

Flytningen til den mere centrale beliggenhed har indtil videre kostet godt 10 mio. kroner. Næste del af projektet bliver en stor teatersal til 20-30 mio. kroner.


Nyhedsoverblik