Slagelse vil købe vandrerhjem tilbage

Ejeren af Slagelse Vandrerhjem lever ikke op til aftalen med kommunen. Det mener i hvert fald Slagelse Kommune, der derfor vil købe ejendommen tilbage.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

I efteråret 2015 købte en ny ejer Slagelse Vandrerhjem af kommunen. Men ejeren af stedet driver ikke stedet, som aftalen lavet ved købet beskriver, mener kommunen. Derfor vil de nu købe ejendommen tilbage. Det skriver Sjællandske.

Ifølge avisen, så bruges vandrerhjemmet som hotel for polske håndværkere i stedet for at fungere som egentligt vandrerhjem.

Allerede i foråret tog kommunen tilløb til et tilbagekøb, men ejeren har ikke været villige til at sælge.

Kommunen vil derfor nu gå rettens vej.

Det har ikke været muligt for Sjællandske at få en kommentar på sagen fra ejeren.

Omstridt ejendom

Det er ikke første gang, der har været strid om Slagelse Vandrerhjem.

Før ejendommen blev sat til salg, var det et forpagterpar, der stod for driften. Og for et par år siden var det dem, der mente, at Slagelse Kommune begik kontraktbrud.

De mente, at kommunen lod ejendommen forfalde. Kommunen mente ikke, at det var den indgåede aftale og ville ikke bruge penge på stedet, da det alligevel skulle sættes til salg i 2020.

Den strid endte ifølge Sjællandske med, at forpagterparret opgav - og ejendommen blev sat til salg tidligere end planlagt, nemlig i efter 2015, hvor den nuværende ejer endte med at købe.


Nyhedsoverblik