Slagelse: Fire personer er sigtet i indbrudssag

Slagelse oplevede en hidtil uset stor indbrudsbølge sidste år i december. Nu er fire personer sigtet i sagen. Foto: Rigspolitiet

Tyve raserede private hjem i december sidste år i Slagelse og omegn. Nu er fire personer sigtet for at stå bag.

I december sidste år foregik der en række indbrud i Slagelse. Men nu er fire personer blevet sigtet for stribevis af indbrud og hæleri, primært i Slagelse-området. Det skriver Sjællandske.

Indbrudsbølgen foregik i december 2017 og hen over en enkelt weekend, blev der eksempelvis anmeldt hele 30 indbrud i private hjem i Slagelse og omegn.

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende i de 15 år, jeg har været her, sagde politikommissær Flemming Jensen fra lokalpolitiet i Slagelse til Sjællandske i dagene efter.

Politiet udelukker ikke, at der kan komme flere sigtelser

Ud af de fire, der er blevet sigtet i sag, er en af personerne sigtet for i alt 26 indbrud i villaer, to indbrud i garager, et indbrud i en lejlighed og to tilfælde af hæleri. En anden person er tiltalt for 16 tilfælde af indbrud i villaer, et i en lejlighed og et tilfælde af hæleri. De to sidste personer er primært sigtet for talrige tilfælde af hæleri. Politiet udelukker ikke, at der stadig kan komme flere sigtelser.

Læs også Rekordmange indbrud plager Slagelse

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App