Skuddrama ved hospital: Maskerede mænd skød efter ung kvinde

Politiet har hele natten efterforsket et skuddrama i det centrale Slagelse, hvor to mænd skød mod en ung kvinde.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En 23-årig kvinde var i livsfare, da ukendte gerningsmænd sent mandag aften trådte frem foran hendes bil fra en busk og åbnede ild. Skudoverfaldet skete på en parkeringsplads ved Slagelse Sygehus.

Sådan lyder meldingen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Vi ved ikke, hvorfor mændene besluttede at skyde mod kvinden, men det lykkedes hende heldigvis at flygte fra stedet uden at komme noget til. Der er dog ingen tvivl om, at hun under skyderiet var udsat for en meget latent fare, siger politiets efterforskningsleder Steen Von Würden til TV ØST tidligt tirsdag morgen.

Politiet ønsker endnu ikke at offentliggøre tekniske detaljer i sagen, eksempelvis hvor mange gange, der blev skudt og hvilke skydevåben, der blev brugt.

Artiklen fortsætter under kortet.

Skudepisoden fandt sted midt mellem sygehusets bygninger.
Skudepisoden fandt sted midt mellem sygehusets bygninger. Foto: Skraafoto.dk, Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

Kender ikke et motiv

Steen Von Würden oplyser, at politiet ikke kender til noget motiv til overfaldet. Umiddelbart er der dog intet, der tyder på nogen bandetilknytning i sagen, og kvinden var ikke kendt af politiet i forvejen.

- Vi ved ikke, hvorfor de har gjort det, og vi kan ikke udelukke, at de har forvekslet bilen med en anden. Men vi håber, at vores videre efterforskning i sagen kan gøre os klogere på netop det, siger han.

Der var efter skudepisoden indsat kampklædt politi ved Slagelse Sygehus.
Der var efter skudepisoden indsat kampklædt politi ved Slagelse Sygehus. Foto: Michael Nordborg

Han oplyser, at politiet indtil nu ikke har meget, som offentligheden kan hjælpe med.

- Vi har desværre ikke nogen beskrivelser af de to gerningsmænd, ud over at de var maskerede og skød mod kvinden og hendes bil. Vores efterforskning har da heller ikke endnu ført til nogen anholdelser, siger han til TV ØST.

Anmeldelsen om skyderiet indløb til politiet klokken 22.38, og der var kort efter en massiv politiindsats i området, hvor tungt bevæbnet politi var indsat for at afsøge området. Gerningsmændene var dog tilsyneladende flygtet fra stedet.


Nyhedsoverblik