Skive Politi: Det vælter ind med henvendelser om Emilie

Midt- og Vestjyllands Politi har fået i alt 15 henvendelser fra folk i Skive, som mener at have set den forsvundne Emile Meng fra Korsør.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det er i løbet af weekenden og mandagen væltet ind med henvendelser til Midt- og Vestjyllands Politi fra folk i Skive-området, der mener at have set den forsvundne Emilie Meng fra Korsør.

- Vi har i alt fået 15 henvendelser. En person har taget et billede af en ung kvinde, der kunne ligne Emilie Meng. Det har vi sendt til Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, fortæller politikommisær Christian Toftemark, lokalpolitiet i Skive til TV ØST.

Efterforskningsleder Marianne Roed, Sydsjællans og Lolland-Falster Politi afviste tidligere tirsdag, at der er tale om Emilie Meng på billedet.

- Jeg mener ikke, at det er Emilie Meng, der er på billedet fra Skive, sagde hun til TV ØST.

Ingen afgørende spor

Derudover efterforsker politiet i Skive alle henvendelser, men ingen af disse har resulteret i afgørende spor.

- Vi følger op på alle henvendelser, idet det er vigtigt at få bekræftet om Emilie Meng skulle befinde sig i området, siger Christian Toftemark.

Han opfordrer eventuelle borgere, der mener at se Emilie Meng, til at kontakte politiet med det samme.

- Eller endnu bedre: Tage kontakt til kvinden og spørg til hendes identitet, lyder rådet fra Christian Toftemark.

Skal gennemse overvågningsvideo

Han tilføjer, at lokalpolitiet har fået overvågningsvideo fra weekenden indleveret fra Skive Station, som nu skal ses igennem.

- Nu vil vi se billederne igennem for at be- eller afkræfte om Emilie Meng har været på stationen, siger Christian Toftemark.

 


Nyhedsoverblik