Skimmelsvamp på psykiatrisygehus

Psykiatrisygehuset i Slagelse har lukket en tunnel, der forbinder psykiatrisygehuset med Slagelse Sygehus, på grund af skimmelsvamp.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Tunnellen mellem psykiatrisygehuset og Slagelse Sygehus er blevet lukket efter fund af skimmelsvamp. Det skriver Sjællandske.

For få uger siden blev der ellers åbnet for, at en psykisk syg, der kommer fysisk til skade, kunne transporteres til behandling gennem tunnellen i dagtimerne.

- Tunnellen er blevet lukket af og forsejlet. Håndværkerne skal udbedre skaden hurtigst muligt, og derefter kan der muligvis gå en måned, hvor tunnellen skal tørre, siger Søren Bredkjær, der er vicedirektør i Psykiatrien i Region Sjælland, til avisen.

Skimmelsvampen er opstået midtvejs i den omkring 300 meter lange tunnel. Det betyder, at Falck skal fortsætte med at køre psykiatriske patienter i ambulance til akutafdelingen på Slagelse Sygehus.

Skimmelsvamp i byggefasen

Under byggeriet af psykiatrisygehuset var der også store problemer med skimmelsvamp. i begyndelsen af 2015 kom det frem, at der ifølge en håndværker var konstateret skimmelsvamp i 85 af de 209 nybyggede patientværelser, og der var arbejdet med at udbedre skaderne i flere måneder på det godt en milliard dyre byggeprojekt.

 

 


Nyhedsoverblik