Moffe risikerer stort skattesmæk

Claus "Moffe" Nielsen fra Holbæk har fået endnu en sag på halsen, efter han blev sigtet for at sælge cannabisolie.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Den cannabis-sigtede murer fra Holbæk Claus "Moffe" Nielsen er nu også blevet sigtet for manglende indberetning af skat og moms for 2,3 mio. kr. Det sker fordi han ikke har betalt skat og moms af den cannabisolie, han videresolgte til syge danskere under firmanavnet Moffes.com.

Det skriver DR Sjælland. 

Claus Moffe Nielsen
Læs også
Så er der sat tid på Moffe-sagen
Claus Moffe Nielsen
Læs også
Så er der sat tid på Moffe-sagen

- Jeg valgte helt bevidst ikke at betale skat og moms af salget af cannabis-olie, da det jo bare ville gøre olien endnu dyrere for de syge, siger Claus "Moffe" Nielsen, der begyndte at producere cannabis-olie i sit eget køkken hjemme i lejligheden i Holbæk og siden udbyggede firmaet med to laboratorier og ni ansatte. I følge Claus "Moffe" Nielsen var der aldrig noget overskud, selv om virksomheden omsatte for millioner.

Vil skaffe penge til advokat

Claus "Moffe" Nielsen vil nu forsøge at skaffe penge til en advokat med speciale i skattesager i forsøget på at slippe så billigt som muligt fra det truende skattesmæk. 

Læs også
Stor opbakning til 'Moffe' fra syge
Læs også
Stor opbakning til 'Moffe' fra syge

- Jeg har haft en masse udgifter på det her. Jeg har købt cannabis, bygget to laboratorier og investeret i flere maskiner, lige som jeg har sendt tusindvis af pakker til kunderne, og det mener jeg i hvert fald ikke, jeg skal betale skat af, siger Claus "Moffe" Nielsen.

Claus "Moffe" Nielsen, hans hustru Louise og en tredje person blev varetægtsfængslet i oktober sidste år og løsladt 53 dage senere. Endnu har politiet ikke offentliggjort et anklageskrift i sagen, der begynder 23. oktober ved retten i Holbæk. Imens holder Claus "Moffe" Nielsen foredrag om sagen sammen med datteren Nicoline og er tillige blevet kompagnon i et firma, der bygger passiv-huse. 

Moffe
Læs også
100 mødt op for at støtte 'Moffe' i cannabis-sag
Moffe
Læs også
100 mødt op for at støtte 'Moffe' i cannabis-sag

Nyhedsoverblik