Sexlegetøj stjålet i Holbæk: 20 kilo tung sten røg gennem ruden

En kæmpe sten røg gennem ruden ind til Paradiss tirsdag aften. Her blev blandt andet 75 dildoer stjålet med en værdi op til 1600 kroner stykket.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Diverse sexlegetøj inklusiv 75 dildoer og omkring 3.000 kroner i kontanter blev tirsdag stjålet fra Paradiss i Holbæk. 

En 19,9 kilo tung sten røg gennem ruden, og derefter gik tyvene efter de dyreste mærkevarer i butikken. 

- Gerningsmændene er endnu ikke fundet, men vi håber på, at nogen har hørt alarmen fra butikken eller et stort brag fra stenen, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST. 

quote Gerningsmændene er endnu ikke fundet, men vi håber på, at nogen har hørt alarmen fra butikken eller et stort brag fra stenen

Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi

Hvor meget der er stjålet for, og hvilke varer, det helt specifikt drejer sig om, er endnu ikke opgjort. 

- Vi venter stadig på en kostopgørelse fra butikken i Holbæk, siger Martin Bjerregaard. 

Et marked for sexlegetøj 

Hvorfor, gerningsmændene ville have fat i sexlegetøjet i Holbæk, er endnu uvist. 

De stjålne dildoer løber fra 600 til 1.600 kroner stykket. Hvor den helt dyre er en Doxy Wand. Ellers ligger en dildo i butikken i omegnen af 800 til 1300 kroner. 

Stenen her på 19,9 kilo blev brugt til indbruddet.
Stenen her på 19,9 kilo blev brugt til indbruddet. Foto: Mogens Fannucchi

Hos Paradiss er de overbevidste om, at markedet for sexlegetøj er stort, og at det vil være forholdsvis nemt at afsætte de stjålne varer. 

- Jeg tror helt bestemt, at tingene kan sælges videre uden problemer. Der er kommet mere awareness omkring sexlegetøj, som sælger i stor stil på sider som Facebook, Wish og Amazon, siger Due, HR- og salgsmarkedsføringschef i Paradiss. 

Derudover pointerer både Due og Mogens Fannucchi, direktør for Paradiss, at tyvene har stjålet mærkevarer og derved har vidst, hvad de skulle gå efter. 

Flere indbrudsforsøg 

I butikken er de kede af hændelsen og er bekendt med flere forsøg på indbrud. Det seneste fandt sted tidligere i år. 

- Tidligere på året forsøgte nogen at kaste en mindre brosten igennem en rude i butikken, men de bliver mødt af panserglas. De ville have døren op indefra, men hvad de ikke vidste var, at man ikke kan åbne døren indefra uden nogen nøgle, siger Due, HR- og salgsmarkedsføringschef i Paradiss.

- Det er nok de samme, der har været på spil, da de denne gang har valgt at smadre en kæmpe sten gennem en termorude. De har sikkert tænkt, at det ville være svært at trænge ind i butikken, siger Due fra Paradiss. 

quote Vi har også valgt at fjerne byttepengene efter åbningstid og lade kassen stå åben, så den ikke bliver ødelagt unødigt

Due, HR- og salgsmarkedsføringschef i Paradiss

Mere overvågning på adressen 

For at undgå fremtidige situationer, hvor mere sexlegetøj ryger i de forkerte hænder, har ejeren sat overvågning op i butikkens store gårdareal. 

Der er også overvågning i butikken. 

- Vi har også valgt at fjerne byttepengene efter åbningstid og lade kassen stå åben, så den ikke bliver ødelagt unødigt, siger Due fra Paradiss. 


Nyhedsoverblik