Selvmål bringer atter Næstved BK i nedrykningsfare

Et selvmål af forsvarsspiller, Henrik Kildentoft, gav et nederlag til de grønne fra Næstved. Et hold, som i forvejen er i nedrykningsfare.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det ser ikke godt ud for Næstveds herrer.

En 1. halvleg uden mål endte ærgerligt for de grønne i '47. Her lykkedes det nemlig forsvarsspilleren Henrik Kildentoft at lave selvmål, så stillingen blev 0-1.

Fredericias midtbanespiller, Christian Sørensen, scorede endnu et mål, så der i '85 stod 0-2.

Fem minutter senere lykkedes det dog Næstved at udligne til 1-2, efter den tyrkiske forsvarsspiller, Hasan Kurucay, fik sat et mål ind.

Det var ellers nu de grønne fra Næstved skulle oppe sig, hvis de skal følge med i 1. division. Næstved BK befinder sig nemlig efter vintersæsonen på en 11. plads med 21 point og er altså på nuværende tidspunkt i fare for at rykke ned.