Seernes ækle Halloween: Se de (u)hyggelige billeder

Hele regionen strømmer over i hyggelig uhygge. Det er nemlig Halloween, og det har masser af vores seere og brugere sendt billeder af.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

I dag er det Halloween , og den uhyggelige aften bliver et større og større hit her i regionen - især blandt børnefamilierne.

Derfor har der været dømt ækel uhygge for alle penge hos rigtig mange af vores seere, som har delt et skræmmende hav af Halloween-billeder med os.

Det er ikke mindst billeder af uhyggelige udklædninger, vi har fået. 

Maiken Vesth har blandt andet sendt to billeder, hvor en ækel zombie og en lusket heks er klar til Halloween:

Fehmije Thaqis datter Leone var også klædt ud, da hun skulle til fødselsdag med Halloween-tema. Festen var sikkert hyggelig - men vi er glade for, at vi ikke skulle stikkes af den blodige sygeplejerske her:

Nathalie Svendson og hendes datter var i Kettinge Grusgrav, hvor rideklubberne står bag et offentligt arrangement. Her skulle mor og datter skræmme de stakkels deltagere:

I Betina Steinmeiers venneflok er Halloween blevet en flerårig tradition. Ikke mindst fordi tre af børnene er halvt amerikanere, fortæller hun. De voksne laver en "trick or treat"-rute gennem Skælskør by, hvor børnene både bliver skræmt og forkælet.

Flerårig tradition i venneflokken (3 af børnene er halvt amerikanere). Vi voksne laver en trick og treat rute i Skælskør by, hvor vores unger bliver både skræmt og forkælede undervejs. 11 unger fra 7-17 år med 7 deltagende forældre i går. En skøn og sjov tradition

Det er dog ikke kun børnene, der klæder sig ud. Her er Alex Sørensen fra Bursø nemlig klar til uhygge:

Rikke Raff Frimann og hendes veninde var også klædt ud, da de var til fest for sønnens klasse lørdag:

Rikke Raff Frimanns mand var klædt ud som læge. Altså en læge af den slags, man ikke har så meget lyst til at møde på en mørk hospitalsgang:

Der var også rigelige mængder uhygge i Folkeskoven i Tappernøje. Her har Gitte Hansen delt billede af Ljube Yurievna Chikhova Andersen, som er klædt ud som "dukkezombie":

Nynne Nielebocks datter fejrede også Halloween - med et meget kreativt kostume. Det gjorde hun klædt ud som den ellers så nuttede Pokemon Pikachu -altså sådan som den ville se ud, hvis den blev fanget af en lidt for barsk jæger.

Nynne Nielebock har også sendt dette billede af en vampyr-mor med en sød skelet-datter:

Halloween er traditionelt også lig med flot udskårne græskar. Lige præcis den kunst har flere af vores seere og deres børn og børnebørn prøvet kræfter med:

 

 

Henriette Andersen har også lavet to fine græskar, som forestiller Bert og Ernie fra børneudsendelsen Sesame Street:

Nogle har også begivet sig ud i at kreere både ulækre, ækle og uhyggelige retter med Halloween-tema. Hos Maiken Vesth stod fredagsmenuen derfor på et stks. afhugget fod.

Flere steder har man også været kreative med pynten. Ikke mindst her hos Louise Land Truelsen, hvor en yderst uheldig dukke-fyr er kommet alvorligt galt afsted med carporten.

Mens nogle har pyntet huset, har Louise Hartmann Velling lavet en ret imponerende negledekoration:

 


Nyhedsoverblik