Salg af gamle brudekjoler er en succes

03:39

Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutik i Ringsted afholdt 'bryllupsmesse' torsdag aften.

19 genbrugsbrudekjoler blev torsdag vist frem på 'catwalken' i Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutik i Ringsted. To kjoler fik nye ejere.

100 interesserede var mødt op, da Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutik torsdag holdt mini-bryllupsmesse. 19 brugte brudekjoler blev vist frem, og der var dækket smukke borde med genbrugsvarer fra butikken 'Igen'.

Kræftens Bekæmpelse modtager med jævne mellemrum aflagte brudekjoler og havde altså samlet 19 af slagsen i butikken i Ringsted og inviteret nysgerrige (og købelystne) gæster. 

- Det gik rigtig godt. To købte brudekjoler, og en del købte også festtøj, fortæller Birgit Christensen, formand for Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Ringsted.

Det var studerende fra den lokale ZBC, der viste kjolerne frem, og det var også muligt at få lagt en passende bryllupsmakeup til lejligheden. 

- Det er jo forår, og så vil de unge mennesker gerne giftes, forklarede Birgit Christensen som begrundelse for aftenens event. 

Penge at spare

Mette Schantz, der er indretningskonsulent i Ringsted, skal giftes til sommer og har allerede købt sin kjole. 

- Jeg har selv købt en brugt kjole. Jeg vil ikke bruge 10-15.000 kroner, så jeg har købt en til 2500 kroner, så det, synes jeg, er rigtig fint. Jeg kan godt lide at købe brugte ting til at dække bord med, siger Mette, der har købt en lysestage og et par butterflys til sine sønner. 

Birgit Christensen betegner arrangementet som en succes.

- Vi har allerede snakket om, at vi kan gøre noget lignende igen, når det er noget, der er lidt specielt. Det betyder også noget for butikken, som har en lidt yderlig placering i byen, at vi kan få folk indenfor til events som dette, siger formanden for lokalforeningen. 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App