Følg valget helt tæt på i din kommune - på net og TV

TV ØST dækker valget intensivt - både på nettet, facebook, TV ØST-kanalen og på TV 2. Her kan du se, hvordan vi dækker tirsdag aften, natten til onsdag og onsdag morgen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Valget til kommunerne og regionerne er demokratiets fest. Og det er en begivenhed, hvor alle på TV ØST arbejder hårdt på at levere historierne fra de enkelte kommuner til alle borgere i vores område.

Her kan du se, hvordan vi dækker valget tirsdag og onsdag.

På nettet og Facebook:

På vores særlige kommune-sider om valget, kan du læse om baggrund, analyser og nyheder fra din kommune – du kan aftenen igennem følge en særlig liveblog fra kommunen, hvor vi følger valget tæt. Live-bloggen går i luften tirsdag omkring klokken 18.30.

På forsiden af tveast.dk kan du tilsvarende aftenen igennem og i de kommende dage se en liveblog, der minut for minut bringer store og små nyheder om valget og konstitueringerne.

Samtidig bringer vi på tveast.dk valgdøgnet igennem løbende artikler fra valghandlingen.

Mange af disse artikler kan du også se på Facebook – og her sender vi naturligvis også vores valgprogrammer live.

PÅ TV 2:

Tirsdag aften klokken 19.30 til 22.50 og 23.10-00:00 sender vi valgprogram. Vi er tilstede i alle kommuner, og følger med minut for minut.

Onsdag morgen er vi klar med valgnyheder fra hele regionen som en del af morgenfladen.

På TV ØST-kanalen:

Marker vi valget fra tirsdag klokken 12:30, hvor vi sender alle debatter fra de enkelte kommuner. Samtidig sender vi de to programmer #Opstemt i løbet af eftermiddagen og aftenen.

Fra klokken 19.30 starter vi vores valgprogram på kanalen. Vi er tilstede i alle kommuner, og sender direkte indtil midnatstid.

Onsdag morgen fra klokken 06.30 sender vi direkte fra valgstudiet og regionen dagen derpå. Programmet fortsætter til klokken 10.00.


Nyhedsoverblik