Det vi har sammen

Se videoen: Her aflyser rektor sidste skoledag på Slagelse Gymnasium

02:15

Sådan her så det ud, da eleverne hoppede på bordene. Video: Privatfoto

Tirsdag eftermiddag fejrede eleverne på Slagelse Gymnasium sidste skoledag. Festen blev stoppet brat af skolens rektor.

Eleverne havde en fest på Slagelse Gymnasium tirsdag eftermiddag, da de fejrede de sidste undervisningstimer. Men festen stoppede brat, da rektor valgte at aflyse sidste skoledag.

Ifølge rektor Lotte Büchert løb fejringen af sporet med elever, der mødte fulde op i skole og drak videre i undervisningstiden. Midt i festen gik rektor på scenen og annoncerede, at sidste skoledag var afblæst.

- Det er en skoledag i dag, og det overholder I ikke, fordi I har drukket. Noget andet er, at I står og hopper på nogle borde, I skal bruge til morgenmad i morgen, og som vores pedeller har dækket op til i morgen. Det har I ødelagt nu, sagde Lotte Büchert.

Aflyst for alle elever

Det fremgår af en privat optagelse, som TV ØST er i besiddelse af.

- Så derfor er der ingen sidste skoledag til jer i morgen. I skal slet ikke møde op i skole. I kan se jeres eksaminer klokken 12.00 på Lectio, sagde rektor Lotte Büchert også.

Du kan se hele den private optagelse i toppen af artiklen.

De festende elever fik rektoren til at aflyse sidste skoledag for 17 klasser og omtrent 400 elever. Aflysningen af sidste skoledag går ud over samtlige elever - også dem, der ikke deltog i tirsdagens druk. Blandt andre var HF-eleverne ikke på skolen i går, da de skrev opgave, men de har alligevel fået aflyst deres sidste skoledag.

Her kan du læse beskeden fra rektor til eleverne:

Læs her rektorens besked til eleverne på skolens hjemmeside.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App