Ringsted Outlet har rekordhøjt overskud

Det har været en dyr fornøjelse af introducere outlet-konceptet i Danmark, men når har Ringsted Outlet økonomisk fremgang.

Det er kronede dage for Ringsted Outlet, som har rekordmange gæster og en rekordhøj indtjening.

Et nyt regnskab viser, at outletcentret har vendt udviklingen efter en række store milliontab til et økonomisk overskud. Antal gæster og omsætning er steget til rekordhøjder. Det skriver Finans.

- Der er fortsat god interesse fra nye, potentielle lejere, og den positive udvikling for centret forventes at fortsætte de kommende år, skriver ledelsen i Ringsted Outlet til Finans.

Vi havde en svær start, men de seneste mange år, har vi haft en god, kontinuerlig udvikling

Jeanette Jussing Amdal, centermanager i Ringsted Outlet

Fremgang på trods af tidligere milliontab

Ringsted Outlet tjente i 2017 knap 33 millioner kroner, som var mere end en 20-dobling fra året før, hvor overskuddet var på 1,3 millioner kroner. Den store stigning skyldes, at ejerne af Ringsted Outlet har tilbageført 30 millioner kroner, der tidligere var indregnet som en nedskrivning af projektet.

Selvom det økonomisk tegner lysere for Ringsted Outlet, har det været en dyr fornøgelse at introducere outlet-konceptet i Danmark. 

- Udviklingen er begyndt at gå den rigtige vej. Vi havde en svær start, men de seneste mange år, har vi haft en god, kontinuerlig udvikling, siger Jeanette Jussing Amdal, centermanager i Ringsted Outlet til TV ØST.

Ringsted Outlet er ejet af TK Development og Capman Real Estate, og omsætningen i Ringsted Outlet er steget til over 17 millioner kroner. Outletbyen havde i 2017 over 1,8 millioner besøgende.

- Vores kunder kommer mange steder fra. Primært fra København, Nordsjælland og regionen. Men så har vi også mange kunder fra Fyn og Jylland. Nogle af butikkerne vil også fortælle, at der i dag har været mange svenskere. De komme typisk i ferieperioderne, siger centermanageren.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App