Remis i premiereopgør for Holbæk

Holbæk måtte søndag eftermiddag nøjes med uafgjort 2-2 efter at have ført med 2-0 ved pausen mod Hvidovre i 2. Division

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Holbæks 2. Divisionsmandskab havde søndag eftermiddag premiere hjemme på Holbæk Stadion mod Hvidovre.

Hjemmeholdet kom foran med 1-0 efter 20 minutter ved Mads Bøjesen. Kort før pausen udbyggede Jonas Bengtsson hjemmeholdets føring til 2-0, hvilket også var stillingen ved pausen.

Hvidovres Daniel Thorup bragte spændingen tilbage i opgøret med en reducering ni minutter inde i anden halveg. Stillingen var således 2-1 helt indtil kampens døende sekunder, hvor det lykkedes gæsternes Kristoffer Wichmann at udligne til slutresultatet 2-2.