Rema 1000 i Maribo har succes med medarbejdere i flexjob

Discountbutikken Rema 1000 i Maribo gør en særlig indsats for tage socialt ansvar. De har nemlig seks medarbejdere ansat på flexordning.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

I Lolland Kommune er virksomhederne særligt gode til at tage socialt ansvar og ansætte personer i støttet beskæftigelse.

De er som den eneste kommune på Sjælland med på top ti over de kommuner, der er bedst til at få udsatte i arbejde med placering som nummer tre.

Det viser en ny undersøgelse, som Den Sociale Kapitalfond har lavet.

Stor succes for dem

quote I stedet for at have en kassemedarbejder på 37 timer, der sidder og bliver træt, så har jeg valgt at dele det over tre personer i stedet for

Brian Stensig Rasmussen, butiksleder i Rema 1000

En af de virksomheder, der tager sig særligt af personer i støttet beskæftigelse, er Rema 1000 i Maribo. De har seks medarbejdere ansat på flexordning, hvilket de har stor succes med.

- Borgerne er glade for at komme i arbejde. De yder en indsats på 100 procent. Det er måsle ikke 100 procent for mig, men det er 100 procent for dem, siger butiksleder Brian Stensig Rasmussen til TV ØST.

Har skånehensyn 

Han fortæller, at medarbejderne, der er i flexjob har nogle skånehensyn hver især, der skal tages hensyn til, men at han vælger at tage dem ind, fordi de yder en større indsats end en fuldtidsansat, som kan være træt efter 37 timer.

- I stedet for at have en kassemedarbejder på 37 timer, der sidder og bliver træt, så har jeg valgt at dele det over tre personer i stedet for, siger butikslederen.

I Rema 1000 i Maribo er medarbejderne, der er i flexjob, ansat på alt imellem otte og 20 tyve timer.


Nyhedsoverblik