Rekordår: Flere sejler mellem Lolland og Langeland

LangelandsFærgen fortsætter sin trafikvækst. Nye trafiktal viser en markant vækst for forbindelsen mellem Tårs og Spodsbjerg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Ikke siden etableringen af Storebæltsforbindelsen tilbage i 1998 har der været mere trafik på færgeruten mellem Spodsbjerg på Langeland og Tårs på Lolland.

Alene i juli måned i år sejlede færgen hele 31.610 personbiler og 94.077 passagerer over Langelandsbælt.

Det er konklusionen i forbindelse med offentliggørelsen af rederiet Færgens årlige trafiktal.

quote Vi har i år samarbejdet med både De Danske Sydhavskyster og de lokale turismeorganisationer for at gøre opmærksom på de oplevelser, der ligger på begge sider af vandet

Lindy Kjøller, salgs- og marketingchef hos Færgen

- Sidste år oplevede vi en hel del ekstraordinær trafik som følge af flygtningestrømme og politiets id-kontrol ved den dansk-tyske grænse, og derfor er det meget bemærkelsesværdigt, at sommertrafikken er i fortsat vækst. Vi har i år samarbejdet med både De Danske Sydhavskyster og de lokale turismeorganisationer for at gøre opmærksom på de oplevelser, der ligger på begge sider af vandet, og vi kan konstatere, at det har haft en markant effekt, udtaler Lindy Kjøller, salgs- og marketingchef hos Færgen, i en pressemeddelelse. 

langelandsfaergen.jpg
Læs også
432.000 passagerer med LangelandsFærgen
langelandsfaergen.jpg
Læs også
432.000 passagerer med LangelandsFærgen

Samlet set viser trafiktallene, at der i højsæsonen fra medio juni til medio august blev fragtet 48.010 personbiler og 139.422 passagerer mellem Spodsbjerg og Tårs. Der er i begge tilfælde tale om en stigning på en procent sammenlignet med den tilsvarende periode i sidste år.

Vil forbedre rejseoplevelsen 

Rederiet planlægger desuden i de kommende år at bruge endnu flere ressourcer på at udvikle og støtte ruten.

Her henviser Lindy Kjøller til, at rederiet sidste år vandt udbuddet om færgebetjeningen af Spodsbjerg-Tårs frem til 2026, derfor er der fortsat er masser af tid til at forbedre selve rejseoplevelsen yderligere.


Nyhedsoverblik