Præst fra Tømmerup erkender samleje med 13-årig pige

Foto: TV ØST

03:56

En præst fra Kalundborg erkendte i dag, at han har misbrugt en 13-årig pige i præstegården i Tømmerup. Den 46-årige erkendte både samleje og anden kønslig omgang med pigen.

1 af 2

En 46-årig præst fra Tømmerup Kirke ved Kalundborg erkender, at han har haft samleje og anden kønslig omgang med en 13-årig pige.

Præsten har siddet varetægtsfængslet siden slutningen af juni og er sigtet for seksuelle overgreb mod to børn i lokalområdet.

I retten i Holbæk erkendte han tirsdag at have haft samleje og anden kønslig omgang med en 13-årig pige.

Derudover er præsten også blevet sigtet for at have haft analt samleje og anden kønslig omgang med en 12-årig dreng, men det nægter han sig skyldig i.

Manden er blandt andet anklaget for at have onaneret på den 12-årige dreng og for at have leget forskellige seksuelle lege med ham. Ifølge sigtelsen skulle manden også have tilbudt at betale for seksuelle ydelser og opfordret den 12-årige dreng til at sende nøgenbilleder.

Vil have præst mentalundersøgt

I retten i Holbæk fremsatte anklageren tirsdag en begæring om at få præsten mentalundersøgt.

For tre uger siden valgte politiet at ophæve navneforbuddet og efterlyse forældre og unge, der måtte ligge inde med oplysninger om præsten.

Siden sagen begyndte at rulle, har præsten selv valgt at begære sin afsked som præst i Tømmerup, og den afsked har han fået tildelt.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App