Politiker: "Jeg er ligeså frustreret som borgerne"

I Vig leder man fortsat efter utæthederne i svømmehallens bassin. Og Kulturudvalgets formand ærgrer sig over, at det skal tage så lang tid.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Man skal væbne sig med tålmodighed, hvis man er en af brugerne af Vig Svømmehallen, som sukker efter at få en dukkert eller svømmetur.

Ifølge Nordvestnyt er Svømmehallens bassin nemlig fortsat utæt, og politikerne i Odsherred Kommune fylder ikke vand i, før de har løst problemerne.

Sådan lyder beslutningen fra kultur- og folkeoplysningsudvalget, og deres formand Søren With er ærgerlig over, at han ikke kan give et klart svar på, hvornår folk igen kan bruge i svømmehallen.

- Kunne jeg bare give et estimeret skøn, så ville det være rigtig dejligt. Vi venter på nogle essentielle svar på nogle meget vigtige spørgsmål. Og det kan godt få udfald for tidsplanen, og for hvilken retning man skal gå efterfølgende, siger Søren With.

"Jeg har hevet håret af mig selv"

Politikerne frygter, at hvis bassinet bliver fyldt før alle tvister omkring svømmehallen er udredt, så kan det give nogle dyre omkostninger for kommunen. Og den nuværende situationen ser ud nu.

- Jeg er ligeså frustreret som borgerne, hvis ikke mere frustreret. Jeg har hevet håret af mig selv. Jeg synes, det er utroligt, at det skal tage så lang tid, siger Søren With.

Vig Svømmehal har været lukket for publikum siden 1. september sidste år. 

img_0210.jpg
Læs også
Brugere må vente: Tvist forsinker genåbning af svømmehal
img_0210.jpg
Læs også
Brugere må vente: Tvist forsinker genåbning af svømmehal

Nyhedsoverblik