Politiet sætter ind mod bordeller og massageklinikker

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har onsdag gennemført en stor aktion mod prostitution som en del af et større Europol-initiativ.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En polsk prostitueret blev onsdag anholdt og sigtet for ulovligt ophold i Danmark.

Det skete ved en større aktion mod bordeller og massageklinikker i regionen onsdag, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Aktion er Europol-initiativ

Aktionen blev gennemført på baggrund af en aktionsdag, som Europol står i spidsen for. Aktionsdagen har fokus på international menneskehandel og prostitution og især handel med mindreårige.

- Indsatsen sker som følge af vores overvågning af miljøet, og vi er i særdeleshed opmærksomme på eventuelle ofre for menneskehandel eller bagmandsvirksomhed i øvrigt, siger politikommissær Bent Ludvigsen i pressemeddelelsen.

Aktionen skal være med til at skabe overblik over bordeller og massagekliknikker i politikredsen og give indsigt, hvem der står bag.

Politiet traf 29 personer under dagens aktion, hvoraf 18 var udlændinge med thailandske, polske, rumænske og svenske pas. Foruden den enkelte polske prostituerede har politiet ikke anholdt flere.


Nyhedsoverblik