Politiet om MDMA-sag: Bagmænd skal findes i bandemiljøet

Politiet arbejder fortsat på at finde de bagmænd, som blandt andet står bag salget af det farlige MDMA, som i februar slog en 15-årig dreng ihjel.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Politiets efterforskning af MDMA-sagen fortsætter, selvom retssagen mod en 17-årig tirsdag sluttede ved retten i Næstved.

Dels er der en mellemmand, som politiet fortsat skal tage stilling til om skal retsforfølges. Og dels leder politiet fortsat efter de bagmænd, som står bag salget af stofferne. 

- Det er fortsat et fokuspunkt for os at finde de her bagmænd, siger politiinspektør Kim Kliver til TV ØST.

Indsats har en konsekvens

Han fortæller desuden, at politiet ved, hvor de skal lede.

 - Vi er overbeviste om, at vi skal finde bagmændene i bandemiljøet, og det er som følge af vores generelle indsigt i miljøet og som følge af nogle ting, som vi er kommet nærnere i forbindelse med efterforskningen, siger politiinspektør Kim Kliver.

Han vil ikke kommentere på den sag, der var for retten i Næstved tirsdag, men han forklarer, at nedslag på enkeltpersoner eller flere i det miljø generelt har en effekt. 

- Jeg er sikker på, at denne her indsats vi laver i forhold til narkotikaen, at de har konsekvens for ikke blot den enkelte, men også i det bredere perspektiv. Generelt set så har det en effekt, siger han.

Retten i Næstved
Læs også
Dom i MDMA-sagen: 17-årig frifindes for uagtsomt manddrab
Retten i Næstved
Læs også
Dom i MDMA-sagen: 17-årig frifindes for uagtsomt manddrab

Nyhedsoverblik