Politiet om 17-årige Emilie: Vi arbejder med flere teorier

Siden søndag har den 17-årige Emilie været meldt savnet. Politiet har endnu ikke udelukket nogen teorier om, hvad der kan være sket.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Politiet var onsdag eftermiddag ude at efterlyse vidner, der kan have set den forsvundne Emilie i Korsør. Siden søndag klokken 4 har ingen med sikkerhed set den 17-årige pige, og politiet er endnu ikke kommet nærmere på en opklaring af, hvad der ligger bag hendes forsvinden.

Ifølge efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi er der endnu mange teorier i spil i efterforskningen.

- Man kan have mange teorier om, hvad der kan være sket. Der kan være sket en ulykke, der kan være sket en forbrydelse eller hun kan have ønsket at være et andet sted i en periode uden at nogen skulle vide noget om det. Det kan vi ikke sige noget med sikkerhed omkring. Men det er klart, at som tiden går uden at hun har givet sig til kende, så er vi jo nødt til at prøve at klarlægge hendes færden fuldstændig i håbet om at finde hende eller i hvert fald finde ud af, hvad der er hændt hende, siger han.

Den 17-årige er ikke set, siden hun forlod Korsør Station klokken 4 søndag den 10. juli.

Sent søndag blev en helikopter og politihunde sat ind i eftersøgningen, ligesom også en masse frivillige har hjulpet.

Den unge kvinde beskrives som 168 centimeter høj, almindelig af bygning med langt brunt hår og iført en sort langærmet cardigan med en sort blondebluse indenunder. Derudover bar hun blå jeans og blå adidas sko.

Har du oplysninger i sagen, så kontakt politiet på telefon 1-1-4.


Nyhedsoverblik