Politiet: Nattens skyderi er banderelateret

Skyderiet på Kildemarksvej er ifølge politiet banderelateret. Dermed er det tredje banderelaterede skyderi på under to uger i byen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Flere skud blev affyret mod en villa på Kildemarksvej natten til tirsdag.

Gerningsmændene eller gerningsmanden flygtede fra stedet på en knallert. Politiet ved endnu ikke, hvor mange personer, der var direkte involveret i skyderiet.

Politiet mener til gengæld, at den seneste skudepisode, ligesom de to seneste i byen, er banderelateret.

- Det er vores opfattelse, at denne episode er en forlængelse af de seneste to skudepisoder, vi har haft i Næstved indenfor den seneste uges tid. Der er således tale om en fortsættelse af den konflikt, der hersker mellem to rocker-/ bandegrupperinger, som huserer i Næstved. Det er aldeles uacceptabelt, at medlemmer fra disse miljøer fortsætter deres hensynsløse adfærd med skyderier mod hinanden i det offentlige rum, siger politiinspektør Kim Kliver, og fortsætter, siger politiinspektør Kim Kliver i en pressemeddelelse.

- Vi øger patruljeringen

Skuddene faldt på Kildemarksvej mod en to plans-villa. Flere beboere hørte skuddene, og en kalder på TV ØSTs Facebook-side episoden for "skræmmende".

To mænd blev natten til søndag ramt af skud på præcis samme vej. Begge mænd blev lettere såret, da en kugle ramte den ene, en 19-årig mand, i hoften, mens den anden, en 20-årig mand, blev ramt i hånden. Natten til den 23. blev en 30-årig mand ramt af flere skud på Parkvej i Næstved.

- Vi ved, at skyderierne skaber stor utryghed blandt vores borgere i Næstved. Derfor har vi iværksat en øget og intensiv patruljering, og vi har samtidig stort fokus på en omfattende efterforskning, så dette kan blive bragt til ophør, fortæller Kim Kliver.

Ingen blev ramt af skuddene under nattens episode.

Politiet efterlyser vidner, der kan have oplysninger om skyderiet på Kildemarksvej. De kan kontaktes på telefon 1-1-4.

Beboerne i huset, der blev skudt imod, har ikke haft lyst til over for TV ØST at udtale sig i sagen.


Nyhedsoverblik